Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ !!!

Η κατάντια των Μέσων Ενημερώσεως σε όλο της το μεγαλείο

και η παραπληροφόρησις στην μάστιγα του μεταναστευτικού

 

Σύμφωνα με άρθρο του pronews.gr, την 19η Αυγούστου 2016: « Παραπομπή είχαμε πριν από λίγο του Μητροπολίτη Χίου εκ μέρους του γενικού γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κωστή Παπαϊωάννου στην Εισαγγελέα κατά του ρατσισμού και στην Εισαγγελία Χίου. Αφορμή για αυτή την εξέλιξη στάθηκαν δημοσιεύματα που έφεραν τον Μητροπολίτη να χρησιμοποιεί τη λέξη «λαθρομετανάστες» σε ομιλία του. Ο Μητροπολίτης Χίου κατηγορείται αυτή τη στιγμή βάσει ενός δημοσιεύματος για υποκίνηση μίσους … »

Τι μαθαίνουμε όμως στην Εφημερίδα Στόχος (της 18-8-16, αρ.φυλ.769, σελ 12):

« Προ ημερών, τα wikileaks με την συνδρομή Ρώσων χάκερς δημοσιοποίησαν χιλιάδες απόρρητα έγγραφα του Ιδρύματος «Open Society» του Εβραίου Σόρος. Οποία έκπληξη!... Μάθαμε ότι η «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» (της οποίας επί χρόνια Πρόεδροί της ήταν ο σημερινός Γ. Γ. Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης Κωστής Παπαϊωάννου και ο σύζυγος της –συριζαίας– δημοσιογράφου Μαριλένας Κατσίμη, Δημήτρης Χριστόπουλος) χρηματοδοτείται κανονικά από το Ίδρυμα Σόρος με 19.200 ευρώ το τρίμηνο, δηλαδή οι εν λόγω αντιρατσιστές τσεπώνουν 76.800 ευρώπουλα τον χρόνο από τον Εβραίο Σόρος για να προστατεύουν τους λαθροεισβολείς από τον … ρατσισμό των Ελλήνων!...

Από τα διαρρεύσαντα έγγραφα προκύπτει ότι υπεύθυνη επικοινωνίας της «Open Society» που χρηματοδοτεί την ΕΕΔΑ και άλλες 33 ΜΚΟ είναι η Ελένη Τάκου, που τυγχάνει υπεύθυνη και για το «Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας». Πρόκειται για μια ομάδα πολλών ΜΚΟ που σκοπό τους έχουν να καταγράφουν την κάθε ψεύτικη καταγγελία που κάνει ο πρώτος τυχόν λαθρομετανάστης εις βάρος των Ελλήνων, για να επωφεληθεί από τις διατάξεις του νόμου που έφτιαξε η Νέα Δημοκρατία, ώστε να παραμείνει ες αεί στην Ελλάδα. Μεταξύ των 33 ΜΚΟ που συντονίζει η έμμισθη υπάλληλος του Σόρος, Ελένη Τάκου, περιλαμβάνονται και οι εξής: «Άρσις», «Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα Προσφύγων και Μεταναστών» και «PRAKSIS»!... Μιλάμε ότι είναι πολύ χοντρή μπίζνα ο ανθρωπισμός των Αντιρατσιστών. »

    Να προσθέσουμε εμείς πως: Ο γ.γ. ανθρωπίνων δικαιωμάτων ζήτησε απὸ τὴν εισαγγελία να διερευνηθούν οι δηλώσεις του Μητροπολίτου Χίου ως προς το αν εμπίπτουν σε όσα διώκονται από τόν αντιρατσιστικὸ νόμο. Δεν είδαμε, όμως, ο κ. Γενικὸς να έπραξε το ίδιο, όταν ο υπουργὸς Παιδείας τοῦ ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε ανοικτά και ξεκάθαρα την Γενοκτονία των Ποντίων, την οποία ρητά κολάζει… ο ισχύων αντιρατσιστικός. Εκεί γιατί αδιαφορία; Μεροληψία και προκατάληψη, λοιπόν, και κατά συνέπεια το ποιόν και τα κίνητρα αυτού που εγκαλεί τον Μητροπολίτη Χίου αμφισβητούνται ισχυρώς, για να μην πούμε τίποτα περισσότερο…

Αλλά τι είναι αυτό το οποίο ανέφερε ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου και ενόχλησε τόσο πολύ;

Ο Μητροπολίτης Χίου, σε κηρύγματά του, είχε πει ότι «Δεν υπάρχουν πρόσφυγες, είναι όλοι λαθρομετανάστες». Επίσης είχε πει ότι «Οι πολιτικοί μας έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν, έχουν παραδώσει τη χώρα» και είχε, επίσης, καλέσει τον κόσμο να φωνάξει δυνατά την αντίθεσή του στη στάση των βουλευτών να επιτρέψουν τη δημιουργία τεμένους και άλλα.

Ο Μητροπολίτης, εξήγησε σε ανακοίνωσή του, ότι σέβεται και συμπονεί και συμπαρίσταται στον κάθε άνθρωπο ως εικόνα του Θεού, αλλά στα κηρύγματά του ανέλυσε, με βάση το διεθνές δίκαιο τις έννοιες «πρόσφυγας» και «λαθρομετανάστης». Επιπροσθέτως, κύκλοι της Μητροπόλεως Χίου επεσήμαναν με νόημα ότι «Όταν μιλάει το λιμενικό και λέει πως στους 1.950 που εντοπίστηκαν να προσπαθούν να φτάσουν στην Ελλάδα το διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου, μόνο οι 500 ήταν Σύριοι πρόκειται για στατιστική.» … «Κάποιοι εργολαβικά έχουν αναλάβει υπερασπιστές των μεταναστών, λησμονώντας τους ντόπιους πληθυσμούς και τα μεγάλα προβλήματα τους. Η κατάσταση στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου απλά δεν πάει άλλο. Αγωνία εκφράζει ο Μητροπολίτης κι όχι μίσος. Αυτή τη στιγμή η Χίος μόνο φιλοξενεί 3.000 μετανάστες»

Με άλλα λόγια, ο Μητροπολίτης είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ, την οποία εκήρυξε από του Άμβωνος, ξεμπροστιάζοντας την προπαγάνδα που καλύπτει το αντεθνικό σχέδιο που γεμίζει την χώρα μας με αλλοδαπούς και αλλοθρήσκους το οποίο καλύπτεται από τα ανθελληνικά κυκλώματα της δήθεν ενημέρωσης και της δήθεν προστασίας των δικαιωμάτων που λυμαίνονται τη χώρα μας, υπό την συναισθηματική πίεση της δήθεν «προσφυγιάς»… Και στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε τα εξής:

  1. Όταν κάποιος φεύγει από τη χώρα του λόγω πολέμου και διώξεων-κινδύνων κατά της ζωής του είναι πρόσφυγας. Όταν κάποιος φεύγει από την Τουρκία (στην οποία εν τω μεταξύ έχει καταφύγει, από την οποιαδήποτε χώρα προέρχεται) και εισέρχεται στην Ελλάδα, ΔΕΝ φεύγει από την Τουρκία για να γλιτώσει τη ζωή του, ούτε γιατί υφίσταται διώξεις. Φεύγει αποκλειστικά και μόνο για λόγους οικονομικούς-εργασιακούς, προκειμένου δηλαδή να περάσει σε ευρωπαϊκά κράτη και να εργαστεί εκεί. Κατά συνέπεια, λοιπόν, είναι οικονομικός μετανάστης και επειδή είναι παράνομα εισερχόμενος είναι και λέγεται λαθρο-μετανάστης και ΔΕΝ είναι πρόσφυγας. Δεν υπάρχουν λοιπόν πρόσφυγες, είναι όλοι λαθρομετανάστες.
  2. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου οι Σύροι πρόσφυγες στην Τουρκία έχουν καταθέσεις ύψους 1,2 δισ. τουρκικές λίρες (409 εκατ. δολάρια), σε τράπεζες της γειτονικής χώρας μόνο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016 (protothema.gr). Πού είναι λοιπόν το επιχείρημα ότι πεθαίνουν από την πείνα όλοι αυτοί; Αυτοί έχουν πανάκριβα κινητά και εν γένει ακριβό εξοπλισμό τον οποίο συχνά πετάνε και έχουν πληρώσει τους διακινητές χιλιάδες ευρώ … Εδώ στην Ελλάδα όμως που θα έρθουν να στοιβαχτούν ποιος θα τους θρέψει μακροπρόθεσμα;;;
  3. Έχουμε ήδη αποδείξει με επίσημα στοιχεία σε παλαιότερο άρθρο (βλέπετε: Το μεταναστευτικό και οι προεκτάσεις του) ότι υπηρετήθηκε οργανωμένο σχέδιο εισαγωγής και μετεγκατάστασης μεγάλου αριθμού μεταναστών στη χώρα μας και μάλιστα με την πρωτοστασία της παρούσας Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ (δεν εκπροσωπούμε κόμματα εδώ, απλά παρουσιάζουμε τα γεγονότα. Εξάλλου και οι προηγούμενες κυβερνήσεις υπηρέτησαν τη σταδιακή άλωση της χώρας, όπως δείχνουν ξεκάθαρα τα στοιχεία που πλέον έχουν βγει στο φως). Και ο σκοπός βεβαίως, εκτός από τη δημιουργία (εξαθλιωμένου) φθηνού εργατικού δυναμικού (και ψηφοφόρων βεβαίως) είναι η αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας, η μουσουλμανοποίησή της, και οι συνεπακόλουθες αλλοιώσεις σε νομοθεσία, παιδεία, κλπ έως και την πλήρη άλωση της χώρας σταδιακά σε όσους τομείς αυτή συνεχίζει να υφίσταται…

Γιατί λοιπόν μας κοροϊδεύουν; Τι συμβαίνει με τα Μ.Μ.Ε. στην Ελλάδα;

Ενώ λοιπόν ο Μητροπολίτης Χίου απλά διακήρυξε την αλήθεια, ένα μεγάλο σύνολο από εφημερίδες, ιστοσελίδες, κανάλια, κλπ αμέσως έσπευσαν να καταδικάσουν με βαριές και πομπώδεις εκφράσεις τις δηλώσεις του Μητροπολίτου Χίου ως «κήρυγμα μίσους», «παραλήρημα», «ρατσισμό» και ως «σκοταδιστικές δηλώσεις» και «απίστευτες δηλώσεις»… κλπ. Γιατί, ξαφνικά, μια μεγάλη ομάδα Μ.Μ.Ε. ξέσπασαν με τέτοια οργή και φανατισμό εναντίον ορισμένων αυτονόητων δηλώσεων;

Ας δούμε μερικά στοιχεία που μπορούν να μας διαφωτίσουν για τη σύγχρονη πραγματικότητα τα οποία βγήκαν στο φως από μια ομάδα χάκερς ακτιβιστών, την επονομαζόμενη DC-Leaks, η οποία θέλοντας «να παρουσιάσει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις πολιτικές αποφάσεις» και κατά το πρότυπο των γνωστών πλέον Wiki-Leaks, εισβάλλει σε πληροφοριακά συστήματα οργανισμών και υπηρεσιών υποκλέπτοντας μυστικά ηλεκτρονικά έγγραφα και δημοσιεύοντάς τα, αποκαλύπτοντας έτσι (με αυταπόδεκτο τρόπο, καθώς τα ηλεκτρονικά έγγραφα προέρχονται από την εσωτερική επικοινωνία και διοίκηση των οργανισμών-υπηρεσιών) τα πραγματικά κίνητρα ορισμένων δράσεων των οργανισμών αυτών που συχνά αποκρύπτονται ή συγκαλύπτονται για να μην γίνονται έτσι κατανοητά στο ευρύ κοινό. Διαβάζουμε αποσπάσματα από σχετικά άρθρα του pronews.gr, (22 Αυγούστου 2016 και εξής):

- « …Ενα από τα από τα 2.500 έγγραφα που αποκάλυψαν τα DCLeaks περιγράφουν ακριβώς πόσα ελληνικά ΜΜΕ αγοράστηκαν από τον Τζόρτζ Σόρος για να υποστηρίξουν το ουκρανικό πραξικόπημα το 2014! Πραγματική δυσωδία από τις αποκαλύψεις για πληρωμή 6 ελληνικών εφημερίδων, 10 ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και 6 ενημερωτικών ιστοσελίδων, οι οποίοι λειτούργησαν ως πράκτορες του μεγαλοεπενδυτή και χρηματοδότη όλων των «βρώμικων καταστάσεων» Τζορτζ Σόρρος! … »

- « Σύμφωνα με τα DCLeaks (αντίστοιχα των Wikileaks), ο Μ. Τσιμιτάκης, δημοσιογράφος της "Αυγής" και υπεύθυνος για την επικοινωνία του πρωθυπουργού, συνεργάστηκε το 2015 επ’ αμοιβή με το ίδρυμα του φιλοσκοπιανού δισεκατομυριούχου Τ.Σόρος, Open Society προκειμένου να προσεγγιστούν και να αγοραστούν ελληνικά ΜΜΕ και να στραφούν υπερ της Ουκρανίας και των δυτικών θέσεων στο ουκρανικό πραξικόπημα και κατά της Ρωσίας! Σε ένα από τα έγγραφα, λοιπόν, που έχει τίτλο: «Πρωτοβουλία Ανοικτής Κοινωνίας για την Ευρώπη (OSIFE). Χαρτογραφώντας την συζήτηση για την Ουκρανία στην Ελλάδα «(Ουκρανία και Ευρώπη-Ελλάδα-Ουκρανία χαρτογράφηση συζήτηση greece.docx)» αναφέρεται πως ο Σόρος προσφέρει αμοιβή 6.500 δολαρίων σε έναν «σύμβουλο» προκειμένου να εργαστεί για εκείνον για 15 ημέρες. Ο Μ.Τσιμιτάκης, δημοσιογράφος της «Αυγής» και υπεύθυνος για την επικοινωνία του πρωθυπουργού, πήρε επίίσης λεφτά από το ίδρυμα του φιλοσκοπιανού δισεκατομυριούχου για έκθεση σχετικά με τη θέση της Ελλάδας έναντι Ουκρανίας-Ρωσίας. (O ίδιος παραδέχεται το γεγονός και λέει ότι «δεν βλέπει κάτι κακό».) »

- ΠΕΝΤΕ (5) ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Τ.ΣΟΡΟΣ ΣΕ ΜΚΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΜΜΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΛΠ, όπως αποκαλύπτουν τα DC Leaks. (Χρηματοδότης των ελληνικών ΜΜΕ ήταν ο ευρωπαϊκός βραχίονας του OSF, η οργάνωση Policy Association for the Open Society (PASOS) με έδρα την Πράγα, που δραστηριοποιείται υπέρ των ανοιχτών συνόρων και την κατάργηση της βίζας.)

- Τα ιδρύματα του Τ.Σόρος από τις ΗΠΑ, αλλά και από ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Βέλγιο, Πορτογαλία και Ιταλία) συγκρότησαν, ήδη από το 2005, το European Programme for Integration and Emigration (EPIM) – «Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα για την Ενσωμάτωση και τη Μετανάστευση». Βασικός στόχος του EPIM είναι η χρηματοδότηση ΜΚΟ που αφενός θα υποστηρίζουν όσους αιτούνται άσυλο ή είναι οικονομικοί μετανάστες χωρίς έγγραφα και αφετέρου θα προωθούν την ενσωμάτωση των μεταναστών που αναζητούν προστασία. Στους στόχους των «μεγάλων χορηγών» του ΕΡΙΜ περιλαμβάνονται επίσης και θέματα όπως η άσκηση επιρροής στα νομοπαρασκευαστικά όργανα της Ε.Ε. υπέρ των μεταναστών, οι δημόσιες σχέσεις αλλά και άλλα «εξειδικευμένα προγράμματα». Περισσότερες από 450 οργανώσεις από 45 χώρες, που εμπλέκονται άμεσα σε θέματα μετανάστευσης, συμμετέχουν στο πολύπλοκο δίκτυο EPIM, το οποίο διατηρεί μεγάλους διαφημιστικούς λογαριασμούς επηρεάζοντας τα media shop και τα ΜΜΕ χωρών, όπως η Ελλάδα, αποκλείοντας από την διαφημιστική αγορά αντίθετα με τις απόψεις του Τ.Σόρρος, ΜΜΕ και ενισχύοντας οικονομικά με διαφημίσεις, μέσω συνεργαζόμενων τραπεζών, ομίλων κλπ, τα ΜΜΕ που συντάσσονται με τις θέσεις του Τ.Σόρος!

- Έχουν πρόσφατα δημοσιοποιηθεί (από τα Wikileaks) ακόμα και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομίου (του 2011) στα οποία φαίνεται ο Τ.Σόρος να δίνει απευθείας εντολές-οδηγίες ακόμα και στην (τότε) Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον για θέματα σχετικά με την τότε κρίση στην Αλβανία, υπογραμμίζοντας ότι «χρειάζεται επειγόντως προσοχή στα ανώτερα επίπεδα της κυβέρνησης των ΗΠΑ». Της έδωσε δε οδηγίες πώς πρέπει να δράσει και ποιους πρέπει να διορίσει για διαμεσολαβητές (και ό,τι της παρήγγειλε, μετά απλά έγινε πραγματικότητα…). Άλλη μια τρανή απόδειξη της επιρροής του Τ. Σόρος και του πόσο ψηλά φτάνει…

- Σύμφωνα με το ντουκουμέντο από τα DC Leaks θα πρέπει να πολεμηθούν με κάθε τρόπο, πατριωτικά και εθνοτικά ("εθνικιστικά" κατά τον Σόρος) στην Ευρώπη και να εξουδετερωθούν προκειμένου να μην μπορέσουν να εμποδίσουν: (1) Να χορηγείται σε κάθε πρόσφυγα το ποσό των 15 χιλιάδων ευρώ και να παρέχονται επιπλέον κοινωνικές παροχές (2) Να υπάρχει ευρωπαϊκός και όχι εθνικός έλεγχος των συνόρων (όπως έχει γίνει αυτή την στιγμή στα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας). (3) Η νομική διαφοροποίηση μεταξύ πρόσφυγα, οικονομικού μετανάστη κ.λπ. να καταργηθεί, όπως και η δυνατότητα των κρατών να προστατεύουν μόνα τους τα σύνορά τους. (4) Το ευρωτουρκικό σχέδιο Μέρκελ-Ερντογάν για την αντιμετώπιση της «προσφυγικής κρίσης», είναι δημιούργημα της δεξαμενής σκέψης European Stabillity Initiative (ESI) που χρηματοδοτείται απο τον Τ.Σόρος! Στον ESI διευθυντής είναι ο Γκέραλντ Κνάους, σύμβουλος της Γερμανίδας καγκελαρίου σε προσφυγικά θέματα. Μόνο για μία συγκεκριμένη δράση, αναφέρεται στο εν λόγω έγγραφο η διάθεση του ποσού των 500.000 ευρώ από ίδρυμα του Σόρρος!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Καμία αμφιβολία για το πώς η Ελλάδα ξαφνικά άνοιξε τα σύνορά της και έχει πλημμυρίσει με μουσουλμάνους πρόσφυγες; Τα στοιχεία δεν είναι πλέον περίτρανα και αποδεικτικά για το ποιος κατευθύνει και χρηματοδοτεί την μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης, καλύπτοντάς την με το πρόσχημα του δήθεν αντιρατσισμού; Δεν είναι πλέον φανερό, γιατί ξαφνικά πολλοί γίνονται «αυτόκλητοι» κατήγοροι εκείνων που υπερασπίζονται τα εθνικά δίκαια και φανερώνουν την αντεθνική προπαγάνδα; Δυστυχώς η εποχή μας δεν αποτελεί εξαίρεση στο ότι το χρήμα αγοράζει συνειδήσεις. Όμως, ισχύει και το ρητό ότι «την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ουδείς». Γι’ αυτό, όλοι αυτοί που δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, αργά ή γρήγορα το μετανιώνουν…

Υπάρχει Θεός και η Αλήθεια, θέλουν δεν θέλουν, φανερώνεται και θα συνεχίζει να φανερώνεται, όσο και να προσπαθούν να την κρύψουν. Το θέμα όμως είναι να ξυπνούν οι νεο-Έλληνες και να μην πιστεύουν ό,τι τους σερβίρουν… Δεν πρέπει να είμαστε ρατσιστές, δεν πρέπει να έχουμε μίσος, όμως πρέπει να αγωνιζόμαστε με θάρρος υπέρ της πατρίδος, υπέρ των οσίων και των ιερών, και του ευλογημένου αυτού τόπου που με τίμιους και σκληρούς αγώνες μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας.

Και ο Θεός να δίνει δύναμη σε όσους με παρρησία τολμούν να ομιλούν και να φανερώνουν την αλήθεια, χωρίς να πτοούνται από τα οργανωμένα κυκλώματα της εξαπάτησης και χειραγώγησης της κοινής γνώμης, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα ορισμένων δυνατών πλήν ανόμων της εποχής μας. Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός είναι και θα είναι ο Κύριος των Πάντων, και της μικρής αυτής αλλά δοξασμένης και μυρωμένης γης που λέγεται Ελλάδα.