ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ … ΟΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ

 

Τα στοιχεία της Αστυνομίας και του Λιμενικού για τα έτη 2006 – 2015

(με μπλε είναι οι συλληφθέντες αλλοδαποί και με κόκκινο οι διακινητές)

 

Συλληφθέντες αλλοδαποί για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα τα έτη 2006 – 2015

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

96.239

112.364

146.337

126.145

132.524

99.368

76.878

43.002

77.163

797.370

 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού, από το 2006 και μετά, οι συλληφθέντες αλλοδαποί για παράνομη είσοδο στη χώρα κυμαίνονταν από 43.000 άτομα (έτος 2013) έως 146.000 άτομα (έτος 2008). Έτος 2014: 72.632 συλληφθέντες αλλοδαποί. Το έτος 2015, που ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ (εκλογές 25 Ιαν. 2015), οι -καταγεγραμμένοι- παράνομα εισελθόντες ξαφνικά ανήλθαν στο τραγικό νούμερο των 797.000 ατόμων, κάνοντας 1000% αύξηση σε σχέση με το 2014 και 1670% αύξηση, όσον αφορά στους δια θαλάσσης εισελθόντες από Τουρκία. Όσον αφορά δε στο 2016, για το χρονικό διάστημα 1η Ιανουαρίου – 29η Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες: 122.637 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν δια θαλάσσης στην Ελλάδα, δηλαδή 2.000 άτομα την ημέρα, σε εποχή του χρόνου που δεν ενδείκνυται καθόλου για να περάσει κανείς με βάρκα το Αιγαίο… (Τις ημέρες του Καλοκαιριού, το 2015, περνούσαν στα ελληνικά νησιά 3.000 άτομα την ημέρα).

Παρατηρούμε, λοιπόν, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (δεν εκπροσωπούμε κόμματα εδώ, απλά παρουσιάζουμε τα γεγονότα) εφήρμοσε μία πολιτική η οποία γέμισε πολύ γρήγορα την Ελλάδα με παράνομα-εισελθόντες αλλοδαπούς. Διότι, είναι ολοφάνερο ότι η τεράστια-τραγική αύξηση στις μεταναστευτικές ροές έγινε από τη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της Ελλάδος ο ΣΥΡΙΖΑ. Και πράγματι, αυτό ήταν το σχέδιο εξ’ αρχής, καθώς ήδη στις επίσημες προγραμματικές θέσεις του ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριελάμβανε απίστευτες παγκοσμίως πρωτότυπες διατάξεις όπως η «ανοικτή μόνιμη νομιμοποίηση, η κατάργηση των άτυπων επαναπροωθήσεων, η αποποινικοποίηση της παράνομης εισόδου, η απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα, καθώς και σε όλα τα παιδιά που συμπληρώνουν τρία χρόνια παραμονής στη χώρα μας, η παροχή άδειας αόριστης διάρκειας στους αλλοδαπούς μαθητές που φοιτούν στην ελληνική εκπαίδευση, του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές για όσους τεκμηριώνουν 5ετη νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα, η ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας των μεταναστών, η παροχή άδειας διαμονής σε άτομα που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας,η θέσπιση της αποκαλούμενης άδειας προς αναζήτηση εργασίας με την οποία θα εφοδιάζεται αυτομάτως κάθε ενδιαφερόμενος και με αίτησή του στο Προξενείο προέλευσης. Και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία της μετατροπής της χώρας σε χώρο, θεσπίζεται η αρχή της κατοικίας για την κτήση της ιθαγένειας, που θα στηρίζεται όχι στον τόπο γέννησης η στην καταγωγή βάσει αίματος, αλλά στον τόπο που βρίσκεται η κατοικία και η εργασία του μετανάστη, δημιουργώντας ειδικό δεσμό με τη χώρα !

Και εάν κάποιος σκεφτεί η ισχυριστεί ότι την εποχή που ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ συνέπεσε μία άνευ προηγούμενου προσφυγική έκρηξη, λόγω ιδιαίτερων γεγονότων στη Συρία, τότε πρέπει να έχει υπόψη του τα εξής: Εδώ και αρκετά χρόνια, η περιοχή γύρω από τη Μεσόγειο φλέγεται. Αραβική Άνοιξη (2010-2011): αναταρραχές σε Αίγυπτο, Τυνησία, Μαρόκο, Υεμένη και αλλού. Πόλεμος στη Λιβύη και εκδίωξη του Καντάφι (2011). Στη Μέση Ανατολή: Ταραχές, ανθρωπιστική κρίση και εχθροπραξίες στην Παλαιστίνη (2006-2009), ταραχές στο Λίβανο και αλλού. Αλλά και ανατολικότερα: Στο Ιράκ, συνεχείς ταραχές και παρακμή μετά την εισβολή των Αμερικανών το 2003 και μετά την αποχώρησή τους το 2011. Στο Αφγανιστάν, χρόνια συνεχούς αστάθειας και πολεμικών επιχειρήσεων μετά την ανατροπή των Ταλιμπάν το 2001 από τις ΗΠΑ.

Και το κυριότερο: Ο πόλεμος στη Συρία είχε αρχίσει ήδη την Άνοιξη του 2011, με τις ακραίες ισλαμιστικές οργανώσεις να έχουν αναμειχθεί από τον Φεβρουάριο του 2012. Τον Φεβρουάριο του 2013 οι νεκροί άγγιζαν τους 60.000, ενώ τον Φεβρ. του 2014 άγγιζαν τους 140.000 όποτε και εμφανίστηκε και το Ι-σλαμιστικό Κράτος. Η δε Ρωσία ε-μπλέχθηκε δυναμικά με αεροπορικές επιδρομές τον Σεπτέμβριο του 2015, δηλαδή αρκετά μετά την έκρηξη των προσφυγικών ροών στην Ελλάδα. Εδώ και πολλά χρόνια, λοιπόν, οι ταραχές, οι πόλεμοι και οι ανθρωπιστικές κρίσεις βρίθουν γύρω από τη Μεσόγειο, όμως η είσοδος των αλλοδαπών στη χώρα αυξήθηκε δραματικά σε ακραίο και τραγικό σημείο μόνο επί ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΛΟΙΠΟΝ;

Η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου

Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υλοποίησε σταδιακά ένα σχέδιο εγκατάστασης στη χώρα μας των παράνομων μεταναστών και των χιλιάδων προσφύγων, έχοντας από τις αρχές του 2015 ξεκινήσει τις σχετικές διεργασίες, για να φτάσουμε στο σήμερα που και ο καθ’ ύλην αρμόδιος αναπλ. υπουργός, Γιάννης Μουζάλας, παραδέχεται ότι η Ελλάδα από χώρα transit μετατρέπεται σε χώρα εγκατάστασης. Πιο συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2015, διέρρευσε έγγραφο συνεργάτη της τότε αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλοπούλου που ουσιαστικά προέβλεπε να ανοίξουν τα σύνορα! Διότι, δύο κυρίες -στελέχη της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ- είχαν εγκατασταθεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και -στο όνομα της κ. Χριστοδουλοπούλου- υπαγόρευαν σε ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. τη νέα μεταναστευτική πολιτική. Όταν το εν λόγω έγγραφο διέρρευσε, (εκ μέρους του κ. Πανούση τότε Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και αργότερα απομακρυνθέντος…) και προκλήθηκε πολιτικός θόρυβος, το Μαξίμου μίλησε για προβοκάτσια και τον λογαριασμό πλήρωσε ο αρμόδιος υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Ωστόσο, το σήμα είχε και επισήμως δοθεί και ιδιαίτερα στην απέναντι μεριά του Αιγαίου, τους Τούρκους, οι οποίοι γνώριζαν πλέον ότι μπορούσαν να εντατικοποιήσουν την «αποστολή προσφύγων», στους οποίους είχε διακηρυχθεί ότι θα τους υποδέχονταν θετικά και θα τους δίνονταν νομιμοποιητικά έγγραφα… Σταδιακά, λοιπόν, όλοι οι αλλοδαποί που ήθελαν να πάνε στην Ε.Ε. δρομολογήθηκαν να περνούν από Ελλάδα, δια της θαλάσσιας οδού.

Παράλληλα, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (βλ. π.χ. Χρήστος Καραγιαννίδης) ενίοτε εδήλωναν «Δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα. Υπάρχουν ταξικά σύνορα…» και άλλα τέτοια, όπως να γκρεμιστεί ο φράκτης στον Έβρο κλπ …

Στις 14-4-2015, η κ.Τασία Χριστοδουλοπούλου τόνιζε στις τηλεοπτικές της συνεντεύξεις: «Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες. Όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα μας είναι πρόσφυγες». Απηύθυνε, μάλιστα, νουθεσίες προς δημοσιογράφους: «για να βοηθήσετε να αρχίσετε να τους αποκαλείτε πρόσφυγες γιατί αν μιλάτε για μετανάστες η λαθρομετανάστες η ΕΕ δεν θα εγκρίνει κονδύλια» (!!!) … «Σταδιακά θα υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν πρέπει να εξαγγέλετε το πρόβλημα. Μην φοβίζετε τον κόσμο, πέστε κάτι καλό. Πείτε για … τη Γαύδο που τους τραπεζώσανε…» συνέχιζε τις παραινέσεις προς τους δημοσιογράφους. Σε άλλη στιγμή δήλωνε: «οι Σύροι που έχουν χρήματα μένουν σε ξενοδοχεία, ψωνίζουν από τα μαγαζιά, κάνουν τζίρο απίστευτο»….

Στις 25-11-2015 (δηλαδή 3 μήνες πριν κλείσουν τα σύνορα και εγκλωβιστούν στην Ελλάδα οι αλλοδαποί), όπως αποκάλυψαν τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», δημοσιεύτηκε κοινή απόφαση των υπουργείων Εσωτερικών, Οικονομίας και Εργασίας, με την οποία καθορίστηκαν οι οροί και οι προϋποθέσεις για την πρόσβαση στην αγορά εργασίας πολιτών τρίτων χωρών που παραμένουν στην Ελλάδα υπό καθεστώς αναβολής απομάκρυνσης και οι οποίοι δικαιούνται να ζητήσουν και να τους χορηγηθεί (ανανεώσιμη) άδεια εργασίας έξι μηνών.

Στις 31/12/2015 η κυβέρνηση αποφάσισε την παράταση της λειτουργίας των κέντρων υποδοχής μεταναστών για τρία χρόνια, και συγκεκριμένα έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018, ενώ ο κ. Μουζάλας, μιλώντας προ ημερών στον ΑΝΤ1, υποστήριξε πως η παρουσία των μεταναστών και των προσφύγων θα λύσει το … δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα.

Τώρα πλέον, απροκάλυπτα και ανοιχτά πλέον οι Γερμανοί παραδέχονται ότι η Ελλάδα θα γίνει ένα «σούπερ hot spot» και ότι όλο αυτό θα γίνει με σχέδιο! Το Κολέγιο των Επιτρόπων ενέκρινε τη δημιουργία ενός νέου τριετούς μηχανισμού βοήθειας. Η Κομισιόν προσφέρει, μεταξύ άλλων, χρήματα για τροφή, στέγη και ιατρική περίθαλψη στους πρόσφυγες. Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild,

στην Ελλάδα πρέπει να δημιουργηθούν δομές σε ο,τι αφορά τους πρόσφυγες, και όπως προβλέπεται στο πλαίσιο των συνθηκών της Ε.Ε και της Σένγκεν. Η Μέρκελ, σε συνέ-ντευξή της σε Κυριακάτικη Γερμανική Εφημερίδα, στις αρχές Μαρτίου, δήλωσε το εξής: «Η Ελλάδα είχε ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ (!!!) και θα έπρεπε να είχε διαμορφώσει χώρους καταλυμάτων για 50.000 πρόσφυγες μέχρι το τέλος του 2015»…

Δεν είναι τυχαίο ότι την προηγούμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης της ΚΕΔΕ, ο κ. Μουζάλας, άφησε να εννοηθεί ότι οι πρόσφυγες θα μείνουν στη χώρα μας για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια. Παράλληλα, ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης καταρτίζει το υπουργείο Παιδείας για την ένταξη στην εκπαιδευτική διαδικασία των παιδιών και των ενηλίκων προσφύγων και μεταναστών που τελικά θα μείνουν στην Ελλάδα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

Οι επιπτώσεις στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων, στην ασφάλεια, στην υγεία αλλά και γενικότερα στην κοινωνική συνοχή είναι ήδη εμφανείς και επιδεινώνουν την ήδη τραγική κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες. Το οικονομικό κόστος είναι δυσβάσταχτο και οι υποδομές του κράτους υφίστανται τεράστια πίεση. Τα προβλήματα στις τοπικές οικονομίες διογκώνονται επικίνδυνα και σύντομα το σύστημα υγείας δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί. Ο Τουρισμός έχει δεχτεί βαρύτατο πλήγμα: Στη Λέσβο η μείωση αγγίζει στο 86% στη Σάμο το 40% και στη Χίο το 60%. (Στοιχεία από ομιλία της Περιφερειάρχου Βορείου Αιγαίου Χ. Καλογήρου στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, 26-28 Φεβ. 2016) Και φυσικά οι ιδιωτικές επενδύσεις και η προσέλκυση κεφαλαίων πλήττονται τραγικά σε μια ήδη καταρρέουσα οικονομία.

Εν τω μεταξύ, ο ΟΗΕ ήδη κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: "Μεγάλη η πιθανότητα έκρηξης βίας στην Ελλάδα", την ώρα που η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο hot-spot. Σε έκθεσή της η υπηρεσία αναφέρει τις τεράστιες ελλείψεις σε τρόφιμα, καταλύματα και νερό και προειδοποιεί για τον κίνδυνο έκρηξης της βίας από τις ολοένα αυξανόμενες εντάσεις λόγω της συσσώρευσης προσφύγων. (πηγή: pronews.gr)

Και συν τοις άλλοις, σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, η Τουρκία αμφισβητεί ανοιχτά την ελληνικότητα των κοντινών σ’ αυτή νησιών και τον ελληνικό εναέριο χώρο, γεγονός που για πρώτη φορά εμπεριέχεται σε επίσημο έγγραφο που κατατίθεται στο ΝΑΤΟ. Ενώ, στη συνάντηση των πρωθυπουργών Ελλάδας – Τουρκίας στη Σμύρνη ο Α. Νταβούτογλου επισήμανε πως το casus belli δεν πρόκειται να αρθεί αν η Ελλάδα δεν παραιτηθεί από το δικαίωμά της να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια. Και παρότι οι δυό πρωθυπουργοί δήλωσαν ότι δεν πρέπει να αναφέρεται καν το ενδεχόμενο πολέμου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, λίγες ώρες αργότερα ο υφυπουργός Εξωτερικών (και άρα αρμόδιος για τα ελληνοτουρκικά) Δ.Μάρδας, δήλωσε ότι «Με την Τουρκία είτε θα έχουμε διπλωματική λύση είτε θα έχουμε πόλεμο» …

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;

Η χώρα μας αφημένη στην τύχη και στο έλεος του Θεού, παλεύει με την ανεξέλεγκτη είσοδο τόσων χιλιάδων λαθρομεταναστών. Το αποτέλεσμα αυτού του τεράστιου «κύματος» τόσων χιλιάδων ανθρώπων, θα είναι η ανακήρυξη αργά η γρήγορα ολόκληρης της χώρας σε «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», αναφέρουν και τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία ειδήσεων.

Σύμφωνα όμως με άρθρο στο pentapostagma.gr με τίτλο: «Ετοιμάζουν» νέους «τζιχαντιστές» στην Ελλάδα για να σκοτώσουν «απίστους» χριστιανούς και μουσουλμάνους, το χειρότερο όλων είναι ότι κάποια «σκοτεινά μυαλά» ετοιμάζονται να αιματοκυλίσουν την χώρα μας, χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι αυτών των μεταναστών ως «Δούρειο ίππο». (σημείωση: Ευρωπαϊκές Αστυνομικές αρχές - βλ. π.χ. Ολλανδία - φοβούνται ότι πολλοί τζιχαντιστές, που πήγαν απ’ την Ευρώπη στη Συρία για να πολεμήσουν και τώρα γυρίζουν πίσω στην Ευρώπη, για να γλιτώσουν από τις ρωσικές επιθέσεις, έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα: δεύτερο κρούσμα μαζικής διαμαρτυρίας είχαμε στην Αθήνα από λαθρομετανάστες και κάποιους πρόσφυγες -το δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες- οι οποίοι "δραπέτευσαν" από το "κέντρο προσωρινής φιλοξενίας" στο Σχιστό και η πορεία διαμαρτυρίας τους ανακόπηκε στην Πέτρου Ράλλη από αστυνομικές δυνάμεις).

Οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι ακόμα και για την επιβίωση της Ελλάδος, διότι εκτός από τους πρόσφυγες έχουμε και την τουρκική προκλητικότητα, ειδικά στο Αιγαίο. Η πρωτεύουσα Αθήνα και άλλα μέρη της Ελλάδας σταδιακά «καταλαμβάνονται» από μουσουλμάνους μετανάστες, η χώρα δεν έχει κλείσει την αξιολόγηση –και ούτε πρόκειται–, ενώ τουρκικά πολεμικά πλοία και αεροσκάφη «σουλατσάρουν» στο Αιγαίο. Δεν χρειάζονται άλλα, αυτά τα λένε όλα.

Σημείωση: Η φωτογραφία αυτή είναι απ’τό εξώφυλλο της Γαλλικής Εφημερίδας “Le petit Zournal”, της Κυριακής 17-Δεκεμβρίου-1912, το οποίο αναφέρεται στο αποτρόπαιο έγκλημα όπου Τούρκος ευεργετηθείς, κάρφωσε πισώπλατα και σκότωσε τον Έλληνα νοσοκόμο που τον περιποιούταν. Εμείς οι Έλληνες είμαστε φιλεύσπλαχνοι και καλοπροαίρετοι και υποθέτουμε ότι όλοι το ίδιο είναι σαν κι’ εμάς. Δυστυχώς, πάρα πολύ συχνά αποδεικνύεται ότι κάνουμε λάθος…

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;

Μέσα σε όλα αυτά, σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, ο πρωθυπουργός (στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών) αντέδρασε έντονα (!!!) όταν του ζητήθηκε να ξεκινήσει η χώρα μία «καμπάνια αποτροπής» -δηλαδή να στείλει μήνυμα σε επιδόξους πρόσφυγες και μετανάστες να μην έρθουν-, διότι κάτι τέτοιο θα ήταν ξενοφοβικό και δεν αρμόζει σε μια χώρα όπως η δικιά μας (βλ. matrix24.gr). Επίσης, ο κ. Γιώργος Παπαδάκης στην πρωινή εκπομπή του στον ΑΝΤ1 ανέφερε προσφάτως ότι οι πρόσφυγες, εκτός από επιδότηση ενοικίου, κοινοχρήστων, ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ, θα παίρνουν και 400 ευρώ το μήνα μετρητά από το Ελληνικό Κράτος και τις Μ.Κ.Ο., την ίδια ώρα που οι Έλληνες (υπέρ-φορολογούμενοι) πετάγονται έξω από τα σπίτια τους, πτωχεύουν, τους παίρνουν τις περιουσίες τους και μπαίνουν στη φυλακή για χρέη και έχουν χαθεί από αυτοκτονία πάνω από 10.000 ψυχές μέχρι τώρα. Είναι δυνατόν να έπιασε τους κυβερνώντες και την Ε.Ε. ξαφνικά ανθρωπισμός για τους πρόσφυγες, ενώ από την άλλη μας ρουφούν κυριολεκτικά το αίμα;

Μόνο και μόνο από αυτό το συλλογισμό, αλλά και από όλα τα παραπάνω που ήδη αναφέραμε είναι ολοφάνερο ότι υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο:

Επιχειρείται η σταδιακή

Άλωση της Χώρας μας,

Σε όλους τους τομείς!

Η έλευση των χιλιάδων προσφύγων - μεταναστών και η εγκατάστασή τους στη χώρα μας θα αλλοιώσουν (είτε ήπια και σταδιακά, είτε άμεσα, με βίαιες εξεγέρσεις) την πληθυσμιακή σύνθεση, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του λαού μας, τη γλώσσα μας, τα ήθη και τα έθιμά μας και σίγουρα τη νομοθεσία μας, δια της οποίας μπορεί εύκολα να πληγεί η Ορθόδοξος Ταυτότης και η ιδιοπροσωπεία του έθνους μας και να επιχειρηθεί σταδιακά η εκδίωξη η ο εξισλαμισμός των Ελλήνων (με τις μεταναστεύσεις αλώθηκαν πολλές χώρες και αυτοκρατορίες ολόκληρες, η μέθοδος είναι δοκιμασμένη).

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις υπηρέτησαν ένα σχέδιο οικονομικής υποδούλωσης της Ελλάδος (όλοι πλέον κατανοούν ότι συνειδητά και μεθοδικά μας πτώχευσαν, μας ξεπούλησαν και μας αλυσόδεσαν με τα μνημόνια), ενώ η παρούσα κυβέρνηση (αφού ολοκλήρωσε την οικονομική υποταγή) υπηρετεί το επόμενο βήμα του σχεδίου, που είναι η εθνική συρρίκνωση και η θρησκευτική χειραγώγηση και πνευματική υποδούλωση του λαού. Εκεί εντάσσονται όλα τα τρέχοντα γεγονότα του μεταναστευτικού, όπως και ο εν εξελίξει πόλεμος κατά της εκκλησίας, οι ηλεκτρονικές ταυτότητες (βλ. «κάρτα του πολίτη») κ.α.

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

Δεν είχε δίκιο λοιπόν η εκκλησία, τα φωτισμένα γεροντάκια-ασκητές και οι Άγιοι της εποχής μας (Παΐσιος, Πορφύριος, Ιάκωβος Τσαλίκης, Σωφρόνιος του Έσσεξ κ.α.) που χρόνια τώρα μας προειδοποιούσαν για τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που θέλουν να αλώσουν την Ελλάδα σε οικονομικό, εθνικό και θρησκευτικό επίπεδο;

Έλεγε π.χ. ο Γέρων Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός (†2009): «Οι σκοτεινές δυνάμεις μπαίνουν μες στην χώρα και αλωνίζουν… Μην περιμένετε από τους ηγέτας να μας προστατέψουν. Δεν μπορούν. Αλλά τώρα ούτε και ξέρουν. Τώρα είναι δεμένοι, τώρα πλέον. Και ο,τι τους πουν οι σκοτεινές δυνάμεις που κυριεύουν, έτσι διατάζουν και σε μας… Ανθρωπίνως, δεν υπάρχει ελπίς, ούτε ένα τοις εκατό. Οι σκοτεινές δυνάμεις αλωνίζουν. Αν δείτε τα προγράμματα τώρα που ετοιμάζουν τώρα, για τη λεγόμενη συνθήκη σένγκεν. Μεταβάλουν τον άνθρωπο στην κτηνώδη κατάστασιν, διώχνουν το όνομα του Θεού από τη Γην, καταστρέφουν κάθε ηθικήν αξίαν και την ρίζαν της οικογένειας και μεταβάλουν τους ανθρώπους σε αγελιμαία μάζα, για να δουλεύουν υπέρ του διεθνούς κεφαλαίου, του εβραιοσιωνισμού. Αλλά πιστεύω ότι θα μιλήσουν τα αίματα των μαρτύρων μας και θα μας δώσει αυτήν την ελεημοσύνη ο Θεός να μην προλάβουν. Διότι είναι έτοιμοι. Κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει πλέον. Ο,τι θέλουν κάνουν. Οι παγκόσμιες ηγεσίες είναι διαβολοποιημένες και ο σατανάς κάνει ελεύθερα ο,τι θέλει. Είναι γιατί φταίξαμε και πρέπει να έρθει ένα χέρι και να μας κατεβάσει…»

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Ο Μητροπολίτης Μόρφου της Κύπρου Νεόφυτος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, τόνισε την πίστη που πρέπει να έχουμε στα λόγια-προρρήσεις των σύγχρονων Αγίων για επερχόμενα γεγονότα, και ότι δεν μπορούμε να αποδεχόμαστε τους Αγίους «α λα καρτ» απορρίπτοντας ένα μέρος της διδασκαλίας τους, που είναι οι προφητείες. Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά και πολύ διδακτικά αποσπάσματα της συνέντευξης του Μητρ. Νεόφυτου:

   «Θυμάμαι, όπως είπα σχετικά με όλα αυτά στον δημοσιογράφο του Sigma-Live κ. Αθανασίου και εκείνος μου απάντησε: «Πως εσύ, ένας μορφωμένος άνθρωπος, πιστεύεις στις προφητείες Αγίου Παϊσίου;». Το είπε αυτό, λες και τα λόγια του Πατέρα Παϊσίου δεν σημαίναν για αυτόν τίποτα. Αλλά ο Άγιος αυτός είναι ο Άγιος των τελευταίων ημερών! Αν εμείς, οι Επίσκοποι δεν θα εμπιστευόμαστε τα λόγια των σύγχρονων Αγίων και το δώρο της διόρασής τους, τότε ποιός θα τους εμπιστευτεί; Τα λόγια τους έχουν ήδη εν μέρει εκπληρωθεί, και απλά αναμένεται η ολοκληρωτική εκτέλεσή τους … Δυστυχώς υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με τις προφητείες του γέροντα, λόγω του γεγονότος ότι ορισμένοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί καθοδηγούνται από τον ορθολογισμό και την θετικιστική συνείδηση. Νομίζουν ότι η πίστη τους είναι επαρκής, αλλά στην ουσία είναι κατακερματισμένη.»

– Πως να συμπεριφέρονται υπό το φως αυτών των γεγονότων οι απλοί άνθρωποι, μπορούμε να κάνουμε κάτι;

– Θα πρέπει να έχουμε μετάνοια. Είμαστε όλοι αμαρτωλοί και στον βαθμό που ο καθένας δείξει την προσωπική του μετάνοια στις αμαρτίες και τα λάθη του, αυτό θα ωφελήσει την κοινωνία ως σύνολο. Η μετάνοια εμπνέει τον άνθρωπο βαθιά διότι ελευθερώνει την ψυχή του από τα δεσμά της αμαρτίας. Το ίδιο ισχύει και για το σύνολο της κοινωνίας…».

«… Ο Άγιος Παΐσιος δεν ήθελε τον πόλεμο, δεν ήθελε την καταστροφή. Αντίθετα, ζητούσε από το Θεό (που σέβεται την ανθρώπινη ελευθερία), την δυνατότητα της πίστης (αν οι άνθρωποι αξίζουν) για να μειωθούν οι επιπτώσεις του κακού. Αυτή είναι και η δική μας αποστολή. Ο ίδιος προσεύχονταν για τα γεγονότα που πρόκειται να συμβούν, ώστε αυτά να μην κρατήσουν πολύ, καθώς και να προκαλέσουν στους ανθρώπους τον ελάχιστο δυνατό πόνο.»

«Είναι αναγκαίο να ενισχυθεί η προσευχή, διότι όπως προβλέπεται από τους Αγίους Γέροντες θα έχουμε καθολικό πόλεμο, και δεν θα είναι μόνο μια διμερής ρωσο-τουρκική πολεμική σύγκρουση, αλλά με δεδομένο την ύπαρξη τόσων σύγχρονων όπλων, μπορείτε να φανταστείτε για ποιούς κινδύνους μιλάμε… Έχω ένα φίλο, τώρα είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος λίγα χρόνια πριν από την κατάληψη της Κύπρου είδε την Παναγία. Η Θεομήτωρ του είπε ότι στην Κύπρο θα συμβεί μεγάλο κακό και ο ίδιος έπρεπε να προσεύχονταν κάθε βράδυ. «Το πρόβλημα είτε έτσι είτε αλλιώς θα συμβεί, τότε γιατί να προσευχόμαστε; Έχω οικογένεια, παιδιά, ευθύνες», αμφέβαλε ο φίλος μου. «Για να μικρύνει το κακό και να μην είναι τόσο τρομερό», του είπε η Παναγία. Δείτε πως λειτουργεί ο Θεός και πόσο σημαντική είναι η προσευχή. Η Παναγία εμφανίστηκε σε απλούς ανθρώπους (όπως αποδείχθηκε, ύπηρχαν λίγοι) και απηύθυνε έκκληση για προσευχή.» … «Ο Πόλεμος ξεσπά ξαφνικά και στο τέλος του, πολλοί άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να λάβουν μεγάλη ευλογία και χάρη. Πολλοί άνθρωποι με καλό πνεύμα μέσα από τον πόνο και την ταλαιπωρία θα μετανοήσουν και θα ζητήσουν συγχώρεση από το Θεό, επανεξετάζοντας την ζωή τους και ερχόμενοι πιο κοντά στην αληθινή πίστη, που είναι η Ορθοδοξία. Μιλάμε για τους ανθρώπους που δεν είχαν πριν σχέση με την Ορθοδοξία η ήταν άσχετοι.»

«Εν κατακλείδι, θα ήθελα να ενθαρρύνω όλους να εμπιστεύονται την Θεία Πρόνοια του Θεού, και τον Κύριο Πατέρα μας να γνωρίζουν ότι αυτός δεν θα αφήσει τα παιδιά του και θα φροντίσει για εμάς. Τώρα θα πρέπει να έχουμε μετάνοια. Απλά να ομολογούμε τις αμαρτίες μας, και να είμαστε σε θέση να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις όσον αφορά τα μελλοντικά γεγονότα, για να ξεφύγουμε από τον πανικό και την απόγνωση. Χρειαζόμαστε, επίσης, τακτική προσευχή και θεία Κοινωνία.»