ΔΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ !!!

Δεκέμβριος 7, 2016

 

Μας ρωτάει το ποίμνιο:

Πατέρες, για τη “Σύνοδο” του Κολυμπαρίου Κρήτης υπάρχει αναμονή και σιωπή.

Γι’ αυτό που συνέβη στη Μητρόπολη Δράμας, πάλι σιωπή; Ή πραγματικό δράμα;

 

Η απάντηση για αυτό που συνέβη στη Μητρόπολη Δράμας είναι ξεκάθαρη και είναι:

Πραγματικά, Δράμα!!!

 

Σχετικώς, με το τί συνέβη στην Μητρόπολη Δράμας

(στην Ιερά Πανήγυρη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας),

διαβάζουμε από το Ιστολόγιο Κατάνυξις τα εξής:

 

Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Πριν προλάβει να μας κοινοποιηθεί μια καταγγελία στο Facebook, για πρωτοφανείς οικουμενιστικές συμπροσευχές στη Μητρόπολη Δράμας, η ίδια η Μητρόπολη στην επίσημη ιστοσελίδα της σχεδόν "πανηγυρίζει" για το κατάντημα. Είμαστε στο κέντρο ενός οικουμενιστικού τυφώνα, που σαρώνει την Ορθοδοξία... εκ των έσω!!!
Από τον "αρχιεπίσκοπο" Αμερικής έχει συνηθίσει το μάτι μας να τον βλέπουμε να συμπροσεύχεται με αιρετικούς, αλλά να βλέπουμε στον Ιερό Ναό της "μητροπόλεως" Δράμας να συμπροσεύχονται πάστορες και παστορίνες πότε!!!!!!! ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!
(Σ.Σ. Οι συμπροσευχές και άλλα τέτοια παρόμοια, που προωθούν το σκοπό της Νέας Τάξης για μία, εκτός των άλλων, Παγκόσμια Θρησκεία, που θα ηγηθεί, ποιός άλλος, ο ερχόμενος Αντίχριστος, απαγορεύονται ρητά από ΟΛΟΥΣ τους Ιερούς Κανόνες και όποιος συμμετέχει σε αυτές, εκ προθέσεως ή εξ αμελείας, θέτει εαυτόν εκτός Ορθοδόξου Πίστεως...)
Εύχομαι η Παναγιά του Ιερού Ναού, που μέσα έβαλαν τους εχθρούς του Υιού της, να εξευμενίσει τον Κύριο για τα αναμενόμενα επίχειρα των ασεβών πράξεων τους…