Παρενέργειες Εμβολίων του κορωναϊού: τα Δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις!

 

Δήλωση του διάσημου Νομπελίστα Ιολόγου στις αρχές του 2021 όταν άρχισαν οι πρώτοι εμβολιασμοί
 
https://resist-to-exist.gr
όπου: Αναρτήθηκε στις 7/7/32 και τελευταία ενημερώθηκε στις 16/9/21
 

Έρευνες από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου: Cambridge, Harvard, Yale, John’s Hopkins, Imperial College, Emory University, Rockefeller Institute κ.α., δημοσιευμένες στα εγκυρότερα ιατρικά/επιστημονικά περιοδικά και ιστοτόπους του κόσμου: NCBI, PubMed, NIH, BMJ, Plos, Pnas, Jstor, BioRxiv, Nature, MedRxiv, ASM, Lancet, Jama κ.α., καθώς και επιλεγμένες ειδήσεις από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου: Bloomberg, BBC, the Times, Guardian, CNBC, Reuters, Forbes, DailyMail κ.α., γκρεμίζουν το αφήγημα της εγχώριας και παγκόσμιας καθεστηκυίας τάξης περί «ελεγμένων, απολύτως ασφαλών και αποτελεσματικών» εμβολίων.

Τα δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις:

 1. Δεν υπάρχει κανένα εγκεκριμένο εμβόλιο που να αποτρέπει αποδεδειγμένα τη νόσηση από Covid-19¹. Όλα είναι πειραματικά, προσωρινώς αδειοδοτημένα και η αποτελεσματικότητα τους εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων, όπως: τον τύπο του εμβολίου, τον κατασκευαστή, τους υποδοχείς ACE2 κάθε ανθρώπου, την ηλικία, το φύλο, την φυλή, την μετάλλαξη του ιού με την οποία θα έρθει κανείς σε επαφή κλπ. Πρόσφατη έρευνα απέδειξε ότι η πλειοψηφία των αντισωμάτων που δημιουργούν τα mRNA εμβόλια ΔΕΝ έχουν εξουδετερωτική δράση απέναντι στον νέο κορονοϊό, παρά μόνο σε άλλους εποχιακούς κορονοϊούς! Ενώ το εμβόλιο της Pfizer έχει πλέον μόνο 39% αποτελεσματικότητα!
 2. Βρισκόμαστε επισήμως στην Τέταρτη Φάση της πειραματικής δοκιμής τους: Μαζικός εμβολιασμός γενικού πληθυσμού². Ενώ η Τρίτη, αντί για δύο χρόνια, που επιτάσσει το πρωτόκολλο, κράτησε μόνο 3 μήνες!
 3. Οι δηλωμένοι θάνατοι απ’ τα εμβόλια ξεπέρασαν σε ποσοστό τους θανάτους από COVID-19 στον υγιή πληθυσμό κάτω των 60 ετών! 0,006% έναντι 0,0003%! Ενώ υπάρχουν χώρες όπως η Ολλανδία, η Ινδία και η Νορβηγία οπού το ποσοστό των νεκρών (από τα εμβόλια) έφτασε έως και 0,08%!¹⁰ Μετράμε ήδη 40.000 καταγεγραμμένους θανάτους μετά τον εμβολιασμό παγκοσμίως! Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε τρία βασικά πράγματα: 1) Οι μισοί και πλέον θάνατοι απ’ τον ιό είναι «με covid» και όχι «από covid» (άνθρωποι που κατέληξαν στις ΜΕΘ από ένα συνδυασμό νοσημάτων, ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων ή που πέθαναν από οποιονδήποτε άλλον λόγο και τους κατέγραψαν ως νεκρούς covid επειδή έτυχε να είναι θετικοί στον ιό.). 2) Οι πραγματικές μολύνσεις είναι πολύ περισσότερες απ’ τις καταγεγραμμένες (ασυμπτωματικοί/πολύ ελαφρά νοσήσαντες που δεν έκαναν ποτέ τέστ). 3) Οι ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων υποδηλώνονται σε τεράστιο βαθμό (όλη η Ευρώπη «εκπροσωπείται» ουσιαστικά από τις κίτρινες κάρτες της Ολλανδίας και της Ιταλίας² ¹⁰).
 4. Οι δηλωμένες περιπτώσεις παρενεργειών από τα εμβόλια, μόνο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έφτασαν τις 1,960,607 με το 50% να είναι σοβαρές, ενώ οι θάνατοι τους 20,525! Στην Ελλάδα, οι περιπτώσεις παρενεργειών, μέχρι και τις 26/6, ανέρχονταν στις 3,594, δηλαδή 0,07%.⁴
 5. Τα υπάρχοντα εμβόλια ΔΕΝ είναι αποτελεσματικά ενάντια στις νέες μεταλλάξεις του ιού⁵! Αναλόγως την μετάλλαξη μειώνεται και η αποτελεσματικότητα τους. Έχει αποδειχθεί πως οι μεταλλάξεις Beta (Αφρική), Gamma (Βραζιλία), Delta (Ινδία) και Lamda (Περού) διαφεύγουν σε σημαντικά ποσοστά απ’ τα αντισώματα των εμβολιασμένων, ενώ η μετάλλαξη Epsilon (Καλιφόρνια) διαφεύγει σε ποσοστό 85%! Η νέα μετάλλαξη Mu (Κολομβία) είναι η πιο ανθεκτική απ’ όλες.
 6. Οι εμβολιασμένοι είναι 8 φορές πιο πιθανό να κολλήσουν την αφρικανική μετάλλαξη (Beta) και 16 φορές την βρετανική (Alpha) σε σχέση με του μη εμβολιασμένους⁶!
 7. Η φυσική ανοσία είναι αποδεδειγμένα πολύ ανώτερη της χημικής. Έρευνα απέδειξε πως οι εμβολιασμένοι είναι 13 φορές πιο πιθανό να κολλήσουν την μετάλλαξη Δέλτα και 7 φορές πιο πιθανό να νοσηλευτούν, σε σχέση με όσους ανεμβολίαστους έχουν μολυνθεί απ’ το βασικό στέλεχος του ιού στο παρελθόν! Η φυσική ανοσία κρατάει αρκετές δεκαετίες και είναι πολύ πιο αποτελεσματική απ’ το εμβόλιο ενάντια στις μεταλλάξεις³⁷
 8. Η πλειοψηφία όσων μολύνονται από τη μετάλλαξη Delta είναι εμβολιασμένοι!⁷ Πλέον έχουμε και στη χώρα μας Δομές, όπως τα γηροκομεία και νησιά, όπως η Μύκονος, που ενώ ήταν «Covid Free» γέμισαν κρούσματα από τις νέες μεταλλάξεις!
 9. Η πλειοψηφία των νεκρών από την μετάλλαξη Delta στην Αγγλία, σήμερα, είναι εμβολιασμένοι! Το 60% με τουλάχιστον μία δόση και το 43% και με τις δύο!⁸ Πεθαίνουν κατά 8,6 φορές περισσότερο απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι! Στην Ελλάδα σε έναν ολόκληρο χρόνο πανδημίας είχαμε 5,000 νεκρούς και μέσα σε μόλις έξι μήνες, από την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος, ξεπεράσαμε τους 8,000!
 10. Τα εμβόλια ΔΕΝ σταματούν την μετάδοση του ιού στους εμβολιασμένους. Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν αποδεδειγμένα τον ιό⁹, εφόσον έρθουν σε επαφή μαζί του και μάλιστα σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά. Είναι Υπερ-μεταδότες γι’ αυτό και είναι αδύνατο να χτιστεί το περίφημο «τοίχος ανοσίας». Τρανό παράδειγμα το Ισραήλ το οποίο καταγράφει έως και 16,000 κρούσματα ημερησίως, έχοντας πλήρως εμβολιασμένη την πλειοψηφία του ενήλικου πληθυσμού του και με τρείς δόσεις τους ηλικιωμένους! Το Ισραήλ είναι από τις 30/8/21 στην ευρωπαϊκή λίστα με τις κόκκινες χώρες. Η Σουηδία απαγορεύει τις πτήσεις από Ισραήλ, εμποδίζοντας την είσοδο στη χώρα ακόμα και στους τριπλά εμβολιασμένους ισραηλινούς.
 11. Οι ασυμπτωματικοί ΔΕΝ μεταδίδουν τον ιό, εκτός από πολύ σπάνιες ενδοοικογενειακές περιπτώσεις. Η πανδημία στήθηκε πάνω σε τρία μεγάλα ψέματα: στους ασυμπτωματικούς, στην εγκυρότητα των τέστ και στην μεγάλη θνησιμότητα του ιού!³⁸
 12. Όλα τα εμβόλια, ιδίως τα mRNA, έχουν μια πληθώρα πολύ σοβαρών παρενεργειών και σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλούν μόνιμες βλάβες στον οργανισμό (υπερδιέγερση ανοσοποιητικού, βλάβες σε αγγεία και όργανα, αυτοάνοσα νοσήματα, θρομβώσεις, φλεγμονές κλπ.). Η πλειοψηφία των παρενεργειών εμφανίζονται μετά τη δεύτερη δόση και έρχεται και η τρίτη!¹⁰
 13. Οι καταγεγραμμένες/δηλωμένες, μέχρι στιγμής, σοβαρές παρενέργειες από τα mRNA εμβόλια είναι μεταξύ άλλων: Θάνατος σε ποσοστό 0,008%, Αλλεργικές αντιδράσεις σε ποσοστό 2.1%, Παράλυση προσώπου σε ποσοστό 0,6%, Διόγκωση λεμφαδένων (λαιμός, μασχάλη) σε ποσοστό 12%, Μυοκαρδίτιδα/Περικαρδίτιδα (φλεγμονή στην καρδιά) σε ποσοστό 0,3%, Θρομβοπενία/Θρομβοπενική Πορφύρα (ΑΠΘ), Αποβολή σε ποσοστό 12,6 (!), εξαιρετικά αιματηρές περίοδοι στις γυναίκες, Έμφραγμα, Εγκεφαλικό, Νευρολογικές Διαταραχές, Φλεγμονές, Τύφλωση, Κώφωση κ.α. Επίσης, έχει παρατηρηθεί η γέννηση Αυτοάνοσων Νοσημάτων ή η αναζωπύρωση τους σε άτομα που ήδη έχουν. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου έχει αναπτυχθεί μέχρι και Έρπητας Ζωστήρας σε άτομα με Αυτοάνοσες Ρευματικές Παθήσεις.¹⁰ ⁴
 14. Έχει διαπιστωθεί πως η πρωτεΐνη ακίδα (spike protein), η γνωστή «κορώνα» που δίνει το όνομα της στον ιό, είναι κυτταροτοξική (prion-like) και κατά συνέπεια καρκινογόνα! Μετά τον εμβολιασμό κυκλοφορεί στο αίμα έως και ένα μήνα διαπερνώντας όργανα, όπως: σπλήνα, συκώτι, μυελός των οστών, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση της να εντοπίζεται στις ωοθήκες!¹¹ Η αδιάκοπη παραγωγή της πρωτεΐνης αυτής από τον οργανισμό, μετά και τη δεύτερη δόση, προκαλεί συστημική μόλυνση. Αρχικά υπερ-διεγείρει και έπειτα μπλοκάρει ή καταστρέφει τους υποδοχείς ACE2, στους οποίους δένεται, επιφέροντας βλάβες, όπως: πήξη/αραίωση του αίματος, φλεγμονές, βλάβες στα αγγεία, καταστολή ανοσοποιητικού κλπ. Κάνει τον οργανισμό να γερνάει απότομα, κάνει τον υγιή εσωτερικά σαν έναν παχύσαρκο ή χρόνια καπνιστή! Μένει να διαπιστωθεί αν η συγκέντρωση της πρωτεΐνης στις ωοθήκες έχει επιπτώσεις καί στη γονιμότητα, όπως και αν οδηγεί, γενικότερα, σε νευροεκφυλιστικές παθήσεις και αυτοάνοσα νοσήματα.
 15. Οι καταγεγραμμένες/δηλωμένες, μέχρι στιγμής, σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια τροποποιημένου αδενοϊού χιμπατζή (AstraZeneca/J&J) είναι μεταξύ άλλων: Θάνατος σε ποσοστό 0,004%, Θρόμβωση/Θρομβοπενία σε ποσοστό 3% με ποσοστό θνησιμότητας 18% (!), Αναφυλαξία, Έμφραγμα, Εγκεφαλικό, Νευρολογικές Διαταραχές, Φλεγμονές, Σύνδρομο Guillain-Barré, CLS, Τύφλωση, Κώφωση κ.α.³⁰ ⁴
 16. Η τεράστια πλειοψηφία των παρενεργειών και των θανάτων απ’ τα εμβόλια ΔΕΝ δηλώνεται! Ελάχιστες χώρες κάνουν ευρεία χρήση Κίτρινης Κάρτας, έτσι οι ανεπιθύμητες ενέργειες υποδηλώνονται έως και 100% στα συστήματα φαρμακοεπαγρύπνσης VAERSEudraVigilance και VigiAccess. Ο κόσμος, όχι μόνο αγνοεί πλήρως την ύπαρξη των εγχώριων, ευρωπαϊκών και παγκόσμιων πλατφορμών των ΕΟΦ, ΕΜΑ, CDC και ΠΟΥ, αλλά επικρατεί και στους γιατρούς η «λογική» της αποσιώπησης «για να μην τρομοκρατηθεί ο κόσμος!». Εξού και η παραίτηση βόμβα του καθηγητή ιατρού κ. Π. Βλαχογιαννόπουλου από την επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνσης του ΕΟΦ, καταγγέλλοντας απόκρυψη και συγκάλυψη δεδομένων!²⁹ Παρ’ όλα αυτά μέσα σε μόλις μισό χρόνο εμβολιασμών οι δηλώσεις παρενεργειών, μόνο στο αμερικανικό σύστημα VAERS, έχουν ξεπεράσει τις 500.000 αποτελώντας το 1/3 του συνόλου των αναφορών των τελευταίων 30 χρόνων!
 17. Στις ηλικίες 65+ οι παρενέργειες των εμβολίων είναι εξαιρετικά σπάνιες! Τα νέα εμβόλια ΔΕΝ περιέχουν έτοιμα αντισώματα, παρά εξωθούν τον οργανισμό στην παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδα (spike protein). Οι μεγάλοι άνθρωποι έχουν μειωμένη ικανότητα πρωτεϊνοσύνθεσης, όπως και γενικότερα ιδιαίτερα μειωμένη ανοσοαπόκριση. Γι’ αυτό και τα νέα εμβόλια δεν τους πιάνουν στον ίδιο βαθμό, καθιστώντας τα έτσι πιο ασφαλή γι’ αυτούς. Τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην, όμως, με τις αλλεπάλληλες δόσεις που σκοπεύουν να τους βάζουν να κάνουν! Όσο πιο νέος είναι ο οργανισμός, ανεξαρτήτως ηλικίας, τόσο μεγαλύτερη αναβολική ικανότητα έχει και τόσες περισσότερες πιθανότητες εκδήλωσης παρενεργειών. Γι’ αυτό και οι φλεγμονές στην καρδία (καρδίτιδες) εμφανίζονται στα παιδιά¹².
 18. Έρευνες του CDC και του Πανεπηστημίου της Καλιφόρνια απέδειξαν ότι το εμβόλιο είναι πιο επικίνδυνο απ’ τον ιό για τα παιδιά! Το 48,9% των δηλωμένων παρενεργειών αφορούσε συστημικές αντιδράσεις, το 24,5% εξ αυτών επιπτώσεις στην καρδιά και το 4,3% Μυοκαρδίτιδα! 56 παιδιά χρειάστηκε να νοσηλευτούν (0,04%), ενώ 14 έχασαν τη ζωή τους (0,01%)!³⁵ ¹⁰. Σήμερα, μετράμε ήδη πάνω από 32 νεκρά παιδιά ηλικίας 12-17 και εκατοντάδες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας παγκοσμίως. Μόνο στο Οντάριο του Καναδά έχουν καταγραφεί 324 περιστατικά, όταν από την αρχή της πανδημίας σε όλη την Αμερική έχουν χάσει τη ζωή τους από ή με covid 470 παιδιά. Στην Αγγλία 25 και στην Ελλάδα μόνο 3! Με τη συντριπτική πλειοψηφία 80%+ να έχουν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και να μην είναι Λευκά! Για τα παιδιά ηλικίας 12-15, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, ο κίνδυνος νοσηλείας από μυοκαρδίτιδα είναι έως και 6 φορές μεγαλύτερος απ’ ότι από covid-19!²¹ ²³
 19. Τα εμβόλια εξωθούν τους ιούς σε νέες ισχυρότερες μεταλλάξεις. Ξέχωρα απ’ τη φυσική και αναμενόμενη μετάλλαξη τους στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό¹³. Γι’ αυτό και βάλλουν σε μεγαλύτερα ποσοστά τους εμβολιασμένους. Εξελίσσονται εναντίον τους, λόγω του φαινομένου ADE! Στήνεται, έτσι, μια υπερ-κερδοφόρα επιχείρηση, ένας ατέρμονος κύκλος, δίχως τελειωμό. Το «φάρμακο» δημιουργεί όλο και πιο ισχυρές μεταλλάξεις και ο φοβισμένος και εξαρτημένος λαός αναμένει καρτερικά την ολοένα και πιο νέα και «εξελιγμένη», σωτήρια, δόση!
 20. Ο κορονοϊός ΔΕΝ θα εξαλειφθεί ποτέ. Θα υπάρχει για πάντα¹⁴!
 21. Ανά έτος θα απαιτείται ο εκ νέου εμβολιασμός όλων, αλλιώς θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι! Ήδη εγκρίθηκε η τρίτη δόση και έχει αναγγελθεί η τέταρτη! Ενώ η Moderna ετοιμάζει νέο διπλό ετήσιο εμβόλιο Γρίπης/Covid! Όσοι δεν κάνουν τις αναμνηστικές δόσεις θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι, τα πάσα τους θα ακυρώνονται κι έτσι θα χάνουν κάθε δικαίωμα και «ελευθερία» που νόμιζαν πως είχαν!¹⁵
 22. Δεν υπάρχουν δεδομένα για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της Τρίτης Δόσης. Γι’ αυτό και ΔΕΝ έχει εγκριθεί από κανέναν επίσημο φορέα (ΕΟΦ, ΕΜΑ, FDA)! Οι εταιρείες δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη και η επιβολή της επαφίεται στην πολιτική του εκάστοτε κράτους! Τα πρώτα στοιχεία από το Ισραήλ, όπως και χώρες όπως το Γιβραλτάρ όπου έχει εμβολιαστεί πλήρως το 120% του πληθυσμού, δείχνουν εκτόξευση κρουσμάτων μετά την Τρίτη Δόση! Παρ’ όλα αυτά, κάνουν ήδη λόγο για Τέταρτη! Όσο πληθαίνουν οι μεταλλάξεις, θα βάλλουν κατά πλειοψηφία τους εμβολιασμένους οι οποίοι θα νοσούν πιο βαριά απ’ τους ανεμβολίαστους!³⁶ ⁸
 23. Οι ετήσιοι εμβολιασμοί καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα! Όσο λαμβάνει κάποιος εξωγενώς αντισώματα, τόσο λιγότερο ανταποκρίνεται ο οργανισμός του σε αυτά. Τόσο λιγότερο απορροφά τις νέες πληροφορίες για να χτίζει άμυνες ενάντια στις νέες μεταλλάξεις¹⁶.
 24. Οι εμβολιασμένοι είναι πιο ευάλωτοι στις νέες μεταλλάξεις!⁸ Είναι αυταπόδεικτο απ’ τη στιγμή που οι εμβολιασμένοι αποτελούν την πλειοψηφία των κρουσμάτων και των νεκρών των νέων μεταλλάξεων στις χώρες με τους περισσότερους εμβολιασμούς (Αγγλία, Ισραήλ, ΗΑΕ κλπ.). Παράλληλα, όμως, καταγράφεται στην Αμερική και μια έξαρση κρουσμάτων συγγενών ιών, όπως ο RSV, σε εμβολιασμένους!¹⁶
 25. Είναι αποδεδειγμένο πως ο ιός (RNA) μπορεί να μεταγραφεί στο DNA καθιστώντας κάποιους ανθρώπους μόνιμους φορείς! Αυτό συμβαίνει συνήθως σε άτομα που νόσησαν πολύ βαριά και νοσηλεύτηκαν για μήνες. Είναι επίσης αποδεδειγμένο πως η οδηγία για την παραγωγή της ακίδας από τα mRNA εμβόλια κυκλοφορεί στο πλάσμα του αίματος έως και ένα μήνα μετά τον εμβολιασμό. Ποιός και με ποιόν τρόπο μπορεί να εγγυηθεί πως στο διάστημα αυτό και δη με τις αλλεπάλληλες νέες δόσεις, δεν θα υπάρξουν περιπτώσεις μεταγραφής οπού η οδηγία αυτή θα γίνει μέρος του DNA οδηγώντας στην παραγωγή ενός αλόγιστου αριθμού ακιδών και κατά συνέπεια σε μια Καταιγίδα Κυτοκινών; Υπάρχουν ήδη έρευνες που αποδεικνύουν πως είναι εφικτό!³¹ ³⁹
 26. Το αν θα κολλήσει και το πόσο βαριά θα νοσήσει κάποιος από κορονοϊό εξαρτάται (πέρα απ’ την κατάσταση της υγείας του) απ’ τους υποδοχείς ACE2 που έχει. Στους Ευρωπαίους το ποσοστό επικινδυνότητας ανέρχεται στο 55%, ενώ στους Ασιάτες είναι 96-99%. Γι’ αυτό και στη Γουχάν κολλούσαν όλοι, ενώ εδώ ακόμα και ενδοοικογενειακά μόνο το 1/3.¹⁷
 27. Το 1/3 του πληθυσμού έχει φυσική ανοσία στον κορονοϊό¹⁸! Ιδιαιτέρως τα παιδιά! Οι κορονοϊοί υπάρχουν στη Γη απ’ την αυγή της ανθρωπότητας και ο νέος κορονοϊός δεν είναι όσο «νέος» νόμιζαν στην αρχή. Για την ακρίβεια έχει 89% γονιδιακή ομοιότητα με άλλους (βήτα) κορονοϊούς. Έτσι, ο οργανισμός μας αντιδρά θετικά στα γνωστά μέρη του ιού. Μάλιστα η πλειοψηφία των θανάτων έχει προκληθεί από την υπερδιέγερση του ανοσοποιητικού έναντι του ιού. Ένα φαινόμενο που ονομάζεται «Καταιγίδα Κυτοκινών». Τα εμβόλια κατά του κορονοϊού υπερδιεγείρουν αποδεδειγμένα το ανοσοποιητικό σύστημα ορισμένων ανθρώπων με πρώτα τα παιδιά. Όσο νεότερος είναι ο άνθρωπος τόσο καλύτερα αντιδρά το ανοσοποιητικό του και τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες βλάβης από τα εμβόλια³¹.
 28. Το 89-100% όσων έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό (είτε νόσησαν, είτε όχι) έχουν αναπτύξει μονοκλωνικά αντισώματα που τους προστατεύουν έως και 20 φορές περισσότερο σε σχέση με το εμβόλιο¹⁹ ³⁷.
 29. Έρευνες αποδεικνύουν πως όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό ΔΕΝ χρειάζεται να κάνουν το εμβόλιο²⁰.
 30. Η μετάλλαξη Delta είναι δύο φορές πιο μεταδοτική, όμως έως και 10 φορές λιγότερο θανατηφόρα! Ακολουθεί τη φυσική εξέλιξη των ιών, να γίνονται πιο μεταδοτικοί, αλλά ταυτόχρονα να εξασθενούν. Ο βασικός της στόχος είναι το Κράτος, όχι οι άνθρωποι! Θα δείτε στην παραπομπή γιατί…²¹
 31. Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων από κορονοϊό είναι 1,4%.
  Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι 0,7%.
  Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων σε ηλικίες κάτω των 60 ετών είναι 0,09%.
  Εξ αυτών, το ποσοστό που πεθαίνει χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι επίσης 0,3%, δηλαδή το 0,0003% του συνόλου²². Ενώ το ποσοστό θανάτων στα παιδιά κάτω των 10 ετών είναι μηδενικό!
 32. Τα μοριακά τεστ (RT-qPCR) καταργούνται με απόφαση του CDC, καθώς αποδείχθηκε πως ΔΕΝ είναι έγκυρα! Μετά τα self test, σειρά παίρνουν καί τα χρυσοπληρωμένα εργαστηριακά τέστ πάνω στα οποία στηρίχθηκε όλο το οικοδόμημα της πανδημίας. Πλέον έχουμε επίσημη παραδοχή πως εμφανίζουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα, καθώς δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον ιό της γρίπης (influenza) απ’ τον κορονοϊό! Γι’ αυτό έλεγαν πως η γρίπη εξαφανίστηκε, ως δια μαγείας, μετά απο 100 χρόνια ή ότι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο της γρίπης προστατεύονται απ’ τον κορονοϊό! Αυτό σημαίνει πως ένας τεράστιος αριθμός κρουσμάτων και θανάτων που καταγράφηκαν ως COVID-19 προήλθαν (όπως κάθε χρόνο) απ’ τον ιό της γρίπης και μάλιστα σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά λόγω του πρωτοκόλλου αντιμετώπισης που ακολουθείται. Οι ασθενείς μένουν σε κατ’ οίκον απομόνωση μέχρι να εμφανίσουν συμπτώματα, αντί να πάρουν απευθείας αντιβιοτικά κι έτσι καταλήγουν απ’ τις δευτερογενείς λοιμώξεις!³⁴
 33. Το ποσοστό εμβολιασμένων ΔΕΝ έχει καμία ιατρική/επιστημονική σημασία ή εγκυρότητα, είναι μονάχα ένας μοχλός πίεσης! Το ίδιο ισχύει και για τον αριθμό αντισωμάτων που παράγονται. Δεν μας νοιάζει πόσα είναι, μας νοιάζει πόσα κάνουν αποτελεσματικά τη δουλειά τους. Ομοίως, δεν μας νοιάζει πόσοι έχουν εμβολιαστεί, αλλά πόσοι έχουν επαρκή εξουδετερωτικά αντισώματα. Εκτός αυτού, η όποια ανοσία διαρκεί κατά μέσο όρο 6-8 μήνες. Συνεπώς το ποσοστό εμβολιασμένων, αντί συνεχώς να αυξάνει (ξεπερνώντας το 100%, όπως βλέπουμε να συμβαίνει σε χώρες, όπως το Γιβραλτάρ), θα έπρεπε να αναπροσαρμόζεται καθημερινά σύμφωνα με το πόσοι βγαίνουν εκτός της 8μηνης κάλυψης, πόσοι εξ αυτών κάνουν τρίτες δόσεις και πόσους νέους εμβολιασμούς έχουμε! Το Ισραήλ φαίνεται να το κατάλαβε αυτό, έτσι ανακοίνωσε πως σταματάει να θεωρεί εμβολιασμένους όσους δεν κάνουν την τρίτη δόση!⁴⁰
 34. Είναι παγκοσμίως αποδεδειγμένο και αυτονόητο πως κάποιοι κάνουν, εν αγνοία τους, placebo! Το ποσοστό είναι μεταξύ 20-30%! Είναι δεδομένο, απ’ τη στιγμή που βρισκόμαστε στην Τέταρτη Φάση της πειραματικής/κλινικής δοκιμής τους και χρησιμοποιείται πρωτόκολλο τυχαιοποιημένης διπλής τυφλής μελέτης (randomized double blind study) πως κάποιοι θα λάβουν placebo για να ελεγχθούν οι ανεπιθύμητες. Γι’ αυτό και στο φύλλο οδηγιών των εμβολίων αναγράφεται πως κατά τη συμπλήρωση της Κίτρινης Κάρτας πρέπει να συμπληρώνεται και ο αριθμός της παρτίδας. Γι’ αυτό και στις ανεπιθύμητες βλέπουμε υψηλό αριθμό ανθρώπων που δεν έχουν αναπτύξει αντισώματα και γι’ αυτό γνωρίζουμε όλοι άτομα που έχουν εμβολιαστεί και δεν έχουν νιώσει το παραμικρό. Ούτε καν ένα τοπικό οίδημα, στο σημείο της ένεσης, πονοκέφαλο ή χαμηλό πυρετό.
 35. Το 78% των ανθρώπων που νοσηλεύονται από κορονοϊό, όπως και το 95% όσων πεθαίνουν, είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι!²⁴ ³³.
 36. Έρευνα του CDC απέδειξε πως το 95% των νεκρών από COVID-19 είχαν τουλάχιστον ένα προϋπάρχον πρόβλημα υγείας, όπως: Παχυσαρκία, φραγμένες αρτηρίες, Υπέρταση, υψηλή χοληστερίνη, Διαβήτη κλπ. Ενώ δεύτερη συνηθέστερη διαταραχή που οδηγεί σε θάνατο (μετά την παχυσαρκία) είναι το Άγχος και ο Φόβος, καθώς αδρανοποιούν το ανοσοποιητικό!³³
 37. Ο ιός βάλλει σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά τους ξένους. Η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων, των νοσηλευομένων και των νεκρών στην Αμερική και στην Αγγλία είναι αλλόφυλοι! Στην Αμερική μόνο το 19% είναι Λευκοί, ενώ στην Αγγλία μόνο το 17%, τη στιγμή που στην Αμερική αποτελούν το 75% του πληθυσμού και στην Αγγλία το 85%!²³
 38. Τα εμβόλια, στα προηγούμενα στάδια της δοκιμής τους, δοκιμάστηκαν μόνο σε υγιείς ανθρώπους, ενώ δεν έγιναν καν μελέτες σε ζώα ή challenge trials. Κατά συνέπεια δεν υπάρχουν δεδομένα για πιθανές παρενέργειες σε εγκύους, καρκινοπαθείς, πάσχοντες από αυτοάνοσα νοσήματα, διαβητικούς και ένα σωρό άλλες κατηγορίες ευπαθών ομάδων. Όπως και δεν γνωρίζει κανείς τι μπορεί να προκύψει στην επόμενη γενιά απ’ όσους εμβολιασμένους κάνουν παιδιά!²⁵
 39. Η τεχνολογία CRISPR (Cas9) μέσω της οποίας αναπτύχθηκαν τα νέα mRNA εμβόλια υπάρχει εδώ και περίπου 20 χρόνια²⁶. Μέσω αυτής αναπτύσσονται μεταλλαγμένοι σπόροι (GMO), φυτά, ενώ έχουν δημιουργηθεί εργαστηριακά μέχρι και μεταλλαγμένα ζώα πχ. ποντίκια που δεν κολλούν ορισμένες λοιμώδεις ασθένειες ή ακόμα και σκυλιά που φωσφορίζουν στο σκοτάδι (κι όμως). Ουδέποτε, όμως, είχε πάρει την οποιαδήποτε έγκριση για χρήση εκτός εργαστηρίου σε ζώα ή ανθρώπους, λόγω των άγνωστων μακροπρόθεσμων παρενεργειών (πχ. εκδήλωση καρκίνων, αυτοάνοσων νοσημάτων, νευροεκφυλιστικών παθήσεων κλπ.) και βέβαιων επιπτώσεων που θα έχουν στις επόμενες γενιές, στη Φύση και στην τροφική αλυσίδα οι όποιες μαζικές γενετικές αλλοιώσεις. Ο ίδιος ο εφευρέτης της τεχνολογίας μέσω της οποίας κατασκευάζονται τα νέα mRNA εμβόλια λέει πως δεν είναι ασφαλή για τους νέους!³² 
 40. Όσα πειραματικά εμβόλια αναπτύχθηκαν, τα προηγούμενα έτη, μέσω αυτής της τεχνολογιάς για ιούς όπως: SARS, MERS, HIV, EBOLA, RSV αποδείχθηκαν τοξικά και καρκινογόνα! Προκαλούσαν περισσότερες βλάβες απ’ ότι ο ίδιος ο ιός γι’ αυτό και δεν προχώρησαν καν στη Φάση Τρία. Παρ’ όλα αυτά, χάρη στην πανδημία και στην πολύτιμη ευκαιρία που άδραξαν για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση, η τεχνολογία αυτή απελευθερώθηκε και ήδη ετοιμάζονται και ανακοινώνονται νέα mRNA εμβόλια ενάντια σε κάθε γνωστό ιό: Ebola, HIV, HPV, H1N1, Ηπατίτιδα, Ελονοσία, Φυματίωση, ακόμα και Καρκίνο!²⁷
 41. Υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες κατά της COVID-19 και πέντε αδειοδοτημένα φάρμακα! Υπάρχει η ενέσιμη θεραπεία Ρεμντεσιβίρης (Veklury) που μειώνει αποδεδειγμένα τις μέρες νοσηλείας, η Μπαρισιτινίμπη (Olumiant), η Τοσιλιζουμάμπη (RoACTEMRA), το Sotrovimab και το Regkirona. Επίσης, υπάρχει μια πλήρως εγκεκριμένη θεραπεία (κοκτέιλ) μονοκλωνικών αντισωμάτων, μια θεραπεία με Τ λεμφοκύτταρα που ανέπτυξαν Έλληνες γιατροί, με τους νοσούντες να παίρνουν εξιτήριο μέσα σε λίγα 24ωρα, όπως και έχει αποδειχθεί η μεγάλη αποτελεσματικότητα της Ιβερμεκτίνης και της Ιντερφερόνης! Επίσης, Έλληνες γιατροί με επικεφαλής τον κ. Φαρσαλινό εντόπισαν την αλληλεπίδραση του ιού με τους νικοτινικούς υποδοχείς του χολινεργικού και έτσι απέδειξαν εργαστηριακά πως η Βαρενικλίνη είναι αποτελεσματική στη μείωση του ιικού φορτίου και στην αποτροπή της νόσησης! Την ίδια μέρα που δημοσιεύθηκε η εν λόγω έρευνα αποσύρθηκε από την αγορά το μοναδικό φάρμακο (Champix) που περιέχει την ουσία αυτή, το οποίο κατασκευάζει και διακινεί παγκοσμίως η… Pfizer!²⁸
 42. Έρευνα απέδειξε ότι ασθενείς που ξεκίνησαν ρινικές πλύσεις με ισοτονικό αλατούχο διάλυμα (αλατόνερο) μετά από θετικό PCR τέστ για COVID-19 είχαν 19 φορές λιγότερες πιθανότητες να νοσηλευτούν σε σχέση με το γενικό ποσοστό! Ας μας εξηγήσει κάποιος, πως η «υπερτεχνολογία» των mRNA εμβολίων δεν κατάφερε να κάνει ούτε στο 1/3 αυτό που κάνει το απλό και τσάμπα αλατόνερο/θαλασσινό νερό;⁴⁰
 43. Τα αλλεπάλληλα lockdown προκάλεσαν ψυχολογικά προβλήματα (άγχος, στρες, κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας κλπ.) σ’ ένα τουλάχιστον 50% του παγκόσμιου πληθυσμού. Είναι βέβαιο ότι μακροπρόθεσμα τα θύματα θα ξεπεράσουν κατά πολύ εκείνα του κορονοϊού!²² Αν υπολογίσουμε και το πρωτοφανές ψυχολογικό στρες που βιώνουν σήμερα εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) τότε τα θύματα του ιού θα είναι μονάχα μια σταγόνα στον ωκεανό, μπρος στα θύματα των πολιτικών χειρισμών!⁴¹

Τα εμβόλια ΔΕΝ είναι αποτελεσματικά!

Οι εμβολιασμένοι ΚΑΙ μεταδίδουν ΚΑΙ κολλούν ΚΑΙ νοσούν ΚΑΙ πεθαίνουν από κορονοϊό και μάλιστα εις ότι αφορά τις μεταλλάξεις σε υπερπολλαπλάσια νούμερα απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!⁸ ¹²

Τα εμβόλια ΔΕΝ είναι ασφαλή!

Ιδίως στους υγιείς κάτω των 60 ετών προκαλούν πολλές περισσότερες παρενέργειες και θανάτους απ’ ότι ο ιός!

Εύκολα διαπιστώνει κανείς πόσα διακυβεύονται κάνοντας το εμβόλιο, ιδίως αν είναι mRNA. Ουδείς γνωρίζει, ουδείς παίρνει θέση, ουδείς εγγυάται για τις μακροχρόνιες παρενέργειες του. Για το τι θα συμβεί σε μερικούς μήνες ή χρόνια και δη μετά τους αλλεπάλληλους εμβολιασμούς που σκοπεύουν να κάνουν. Όλοι εμβολιάζονται υπ’ ευθύνη τους, με τις εταιρείες και το Κράτος να μη φέρουν την παραμικρή ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί. Χρέος τους είναι μόνο η επιβολή και ο αποκλεισμός των «αρνητών». Ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα.

Δεν αφήνουν κανένα περιθώριο διαλόγου, δεν επιτρέπουν να ακουστεί η οποιαδήποτε διαφορετική άποψη, ακόμα κι αν έρχεται από τα πιο έγκυρα και διαπιστευμένα χείλη. Γι’ αυτό και δεν απαντούν σε τίποτα και σε κανέναν. Ή το κάνεις ή είσαι τρελός. Ή ακολουθείς ή είσαι εξόριστος!

«Έχουμε εφεύρει την ευτυχία –λένε οι τελευταίοι άνθρωποι και κλείνουν το μάτι.» – Φ. Νίτσε.

Πολιτική > Υγεία

Στόχος τους η, με όποιο κόστος, απρόσκοπτη εφαρμογή της ατζέντας! Η επίτευξη της Μεγάλης Επανεκκίνησης! Γι’ αυτό και το εμβόλιο θα γίνει υποχρεωτικό για όσους είναι από 5 ετών και πάνω! Και μόλις πάρουν όλοι την κάρτα θα πάψουν να πιέζουν για τις επόμενες δόσεις. Θα έχουν πιάσει τον στόχο τους. Τον πλήρη έλεγχο των ανθρώπων από ένα και μόνο μέσον. Από ένα πάσο που θα μετατραπεί σταδιακά σε «Κάρτα Υγείας», έπειτα θα συγχωνευθεί με τη «Κάρτα Εργασίας» και τέλος με τη νέα ταυτότητα που θα είναι: «όλα σε ένα». Κι όταν όλα γίνουν ένα, εσύ θα είσαι ένα τίποτα! Θα έχουν αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σου μέσα από αυτήν την κάρτα που θα συνδέει την υγειονομική και πολιτική σου υπακοή, με την εργασία, την εφορία και -όταν ολοκληρωθεί η μετάβαση στο νέο ευρωπαϊκό ψηφιακό νόμισμα- τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς! Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ανοίγεις διάπλατα την πόρτα ακολουθώντας τις προσταγές τους! Όσοι εμβολιασμένοι το έχουν καταλάβει, πετούν τα «safe pass» τους στα σκουπίδια!

Το Ζύγι

Το βασικό επιχείρημα του Π.Ο.Υ. και όλων των κατά τόπους κυβερνήσεως υπέρ των εμβολίων, είναι πως τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων. Ποια δεδομένα μπαίνουν, όμως, σ’ αυτή την ανήθικη ζυγαριά «σωτηρίας»;

Συγκρίνουν τις δεδομένες επιπτώσεις του ιού στις ευπαθείς ομάδες με τις έως τώρα καταγεγραμμένες παρενέργειες των εμβολίων στον γενικό πληθυσμό. Επομένως η ζυγαριά είναι εξ ορισμού πειραγμένη…

Το ζύγι κόστους/οφέλους θα έπρεπε να εξειδικεύεται ανά πληθυσμιακή ομάδα και όχι να συγκρίνονται τα άκρα και να εφαρμόζεται ένα οριζόντιο μέτρο για όλους και για όλα. Αν γινόταν η σωστή σύγκριση θα βλέπαμε ότι τουλάχιστον οι 50 ετών και κάτω είναι πιο πιθανό να καταλήξουν στο νοσοκομείο απ’ το εμβόλιο παρά απ’ τον ιό. Είναι ανήθικο και αυτοκτονικό να ρισκάρετε η ζωή των υγειών για χάρη των ευπαθών σε έναν υγειονομικό εξισωτισμό προς τα κάτω!

Είναι κατάντημα να εμβολιάζονται άνθρωποι υπό τον φόβο ότι θα χάσουν τη δουλειά τους ή ότι θα αποκλειστούν απ’ τα ενδιαφέροντα και τις ασχολίες τους -απ’ τον από κοινού εκβιασμό Κράτους και Κεφαλαίου!

Αντί να πάρουν τα σωστά προληπτικά μέτρα ώστε να μην περάσει ποτέ ο ιός και οι βασικές μεταλλάξεις του τα σύνορα μας, αντί να ενισχύσουν την πρωτοβάθμια περίθαλψη ώστε να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία, αντί να κάνουμε τις δικές μας έρευνες και ελέγχους για το εκάστοτε φάρμακο ή εμβόλιο κι αν δεν βρεθεί άλλη λύση να δοθεί μόνο στους ευπαθείς, ακολουθούν τυφλά τις εντολές υπερεθνικών κέντρων και συμφερόντων, κάνοντας το παν για να επιδεινώνεται ολοένα και περισσότερο η κατάσταση. Για να εκμαιεύουν οικονομικά κονδύλια από την ΕΕ και να αυξάνουν κατά το δοκούν τα κρούσματα χρησιμοποιώντας τα ως μοχλό πίεσης για τις πολιτικές τους. Προωθώντας τον διχασμό, φανατίζοντας τους εμβολιασμένους υπέρ τους ώστε να αποποιούνται των ευθυνών τους και να κατηγορούν όλοι τους «αρνητές». Πως ακριβώς φταίει ο ανεμβολίαστος όταν καί οι δύο νοσούν, κολλούν και μεταδίδουν; Ποιος είναι κοινωνικά ανεύθυνος, αυτός που φωνάζει για την επικράτηση της Λογικής και της Ελευθερίας ή εκείνος που φέρνει ηθελημένα το χάος για να παρουσιαστεί μετέπειτα ως Μεσσίας;

Διαβάστε επίσης: «Αρνητές της Δυστοπίας»

Επιμένουν να εξισώνουν τα άνισα. Τον υγιή με τον καρκινοπαθή, τον νέο με τον γέρο, τον αθλητή με τον καρδιοπαθή και ούτω καθεξής.

Εύκολα μπορεί πλέον να αναλογιστεί κανείς πόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες να πάθει κάτι από τα εμβόλια, παρά απ’ τον κορονοϊό -εφόσον μιλάμε για έναν υγιή άνθρωπο χωρίς σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εμβολιάζονται παιδιά, άντρες και γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία με πειραματικά εμβόλια εναντίον ενός ιού που έχει απειροελάχιστη επίδραση πάνω τους.

Έφτιαξαν εμβόλια που ΔΕΝ δουλεύουν επαρκώς στους 60+ (λόγω μειωμένης ικανότητας πρωτεϊνοσύνθεσης), σε αυτούς δηλαδή που σκοτώνει κατά βάση ο ιός (80-85 ετών), ενώ στις μικρότερες ηλικίες (<35) που δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο, προξενεί υπερπολλαπλάσια προβλήματα απ’ ότι αν κολλούσαν τον ιό! Και συν αυτό, προκαλούν μεταλλάξεις οι οποίες βάλλουν κατά πλειοψηφία τους εμβολιασμένους, στέλνοντας όσους είναι 50+ σωρηδόν στον θάνατο και στα νοσοκομεία!

Αν ένας νέος και υγιής άνθρωπος τηρεί τα μέτρα είναι αρκετά δύσκολο να κολλήσει (~1%), ενώ αν κολλήσει είναι εξαιρετικά απίθανο να πεθάνει (0.0009%), εν αντιθέσει με το να κάνει εθελοντικά ένα εμβόλιο με τα ανωτέρω ποσοστά παρενεργειών. Με μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας (0,004% Astrazeneca/J&J, 0,008% Pfizer/Moderna) με υψηλή πιθανότητα θρόμβωσης (3% Astrazeneca), ανάπτυξης μικρο-θρόμβων, φλεγμονών, μυοκαρδίτιδας (0,3% Pfizer/Moderna), λοιμώξεων, νευρολογικών διαταραχών και εμφάνισης ενός αυτοάνοσου νοσήματος ή καρκίνου (μακροπρόθεσμα). Ένα εμβόλιο το οποίο θα τον καθιστά επιπλέον ευάλωτο στις νέες μεταλλάξεις και που θα επιβαρύνει σταδιακά το ανοσοποιητικό του.

Είναι σα να έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο περίστροφα που το καθένα έχει μια σφαίρα. Με το ένα καλείσαι να στοχεύσεις σε ένα μακρινό στόχο και με το άλλο στο κεφάλι σου. Όσες πιθανότητες έχει να πάει στραβά το πρώτο έχεις για να πεθάνεις από κορονοϊό (αν είσαι υγιής) και όσες το δεύτερο για να πάθεις κάτι απ’ τα εμβόλια κατά του κορονοϊού (είτε είσαι, είτε δεν είσαι υγιής)!

Κι όμως το Κράτος σου λέει πως πρέπει να εμβολιαστείς, πως τίποτα απ’ αυτά δεν υπάρχει, πως είναι όλα ψέματα – σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μάλλον και οι νεκροί των εμβολίων, όπως η Νεκταρία και η Μαρία, οι δύο μητέρες από την Κρήτη και τον Βόλο που είχαν από τρία παιδιά και πέθαναν μετά τον εμβολιασμό τους, με Pfizer και Astrazeneca αντίστοιχα, είναι κάποιο κακόγουστο αστείο και όχι πραγματικότητα… Είναι οι παράπλευρες απώλειες της Δημοκρατίας!

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την πιο ολοκληρωτική αντεθνική πολιτική της μεταπολίτευσης. Είναι απ’ τις σπάνιες περιπτώσεις που έχουμε την άμεση εξόντωση ενός μέρους του λαού. Θανάτους που δεν προκύπτουν από «αμέλειες» πχ. Μάνδρα, Μάτι ή από προδοσίες πχ. Ίμια, αλλά από την ευθεία εντολή να πάνε να κάνουν ένα εμβόλιο. Οι νεκροί των εμβολίων είναι φρέσκο αίμα στα χέρια της εξουσίας. Μάρτυρες στο βωμό του Χρήματος, της Πολιτικής «Ορθότητας» και Ατιμωρησίας.

Ακόμα κι αν το ποσοστό θνησιμότητας είναι μονάχα 0,0000001% ο πολίτης οφείλει να το ξέρει, μαζί με τα ποσοστά όλων των υπολοίπων παρενεργειών, όπως και το Κράτος οφείλει να αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών και των προσταγών του. Ο εκάστοτε γονιός οφείλει να γνωρίζει πως αν εμβολιαστούν όλα τα παιδιά της χώρας, τα 5, 10, 100 μπορεί να πεθάνουν ή να πάθουν Θρόμβωση ή φλεγμονή στην καρδιά.

Όλα τα εγκεκριμένα απ’ τον ΕΟΦ φάρμακα συνοδεύονται από ενημερωτικό φυλλάδιο με ενδείξεις, αντενδείξεις και παρενέργειες με συγκεκριμένα ποσοστά/πιθανότητες εμφάνισης τους. Κανένα φάρμακο, πουθενά στον κόσμο, δεν γράφει «πάρτε το όπως θέλετε, όποτε θέλετε, στην ίδια δοσολογία όποιος κι αν είστε: παιδί, νέος, γέρος, υγιής ή καρκινοπαθής». Το ίδιο ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα εμβόλια. Τα νέα πειραματικά εμβόλια, όμως, πρέπει να τα κάνουμε όλοι ανεξαιρέτως και να μην λέμε και πολλά!

Είναι Χρέος μας να αντισταθούμε στην επιβαλλόμενη εμβολιαστική Δυστοπία και στον κόσμο που θα προκύψει μετά από αυτήν. Στον κόσμο των μπολιασμένων Υποτακτικών, εκείνων που σκύψαν το κεφάλι και φέρουν το σημάδι της ντροπής. Στον κόσμο του νέου Εθνικού Διχασμού και της κρατικής ασυδοσίας.

Είναι Χρέος μας να προφυλάξουμε τα παιδιά μας και όσους βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία! Είναι Χρέος μας να διαφυλάξουμε την Υγεία, μα πρώτιστα την Τιμή και την Αξιοπρέπεια μας. Να ζήσουμε και να πεθάνουμε Ελεύθεροι, όχι σκυφτοί, δειλοί και ντροπιασμένοι. Άνθρωποι εξαγορασμένοι που έζησαν με οδηγό τους τον Φόβο, δίχως Τόλμη, Θάρρος και Πίστη Εαυτού. Άνθρωποι που εκτέλεσαν, δίχως αμφισβήτηση, την κάθε εντολή. Άνθρωποι που «διαλύθηκαν ησύχως δίχως μια αμυχή»!

Η Ελευθερία της Ψυχής μετριέται απ’ τα μεγάλα ΌΧΙ.
Το ύψος των ανθρώπων απ’ τη Θέληση και την Τόλμη να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι.
Όπως και η Πίστη απ’ τις θυσίες που κάνουμε γι’ αυτήν!

Σ’ ένα κόσμο που όλοι περπατούν σκυφτοί,
μέγιστη αξία έχει η λεύτερη, αδούλωτη, ελληνική ψυχή!

Αντιστέκομαι, άρα Υπάρχω!

Αλέξανδρος Τζούλιος


ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ: ΕΔΩ