Ο Κουτσούμπας, αρχηγός αθεϊστικού κόμματος, έβαλε τα γυαλιά στους θεωρούμενους ως «συντηρητικούς» καπήλους των εθνικοθρησκευτικών ιδανικών…

 

 

Γράφει ο Λυκούργος Νάνης, ιατρός

Η όλη, εν προκειμένω, στάση του κ.Μητσοτάκη καθώς και της «κουστωδίας» του, τύπου Μαρινάκη, Σκέρτσου, Αδώνιδος Γεωργιάδη και άλλων «προσωπικοτήτων» που λυμαίνονται το δημόσιο βίο, αποκαλύπτει πανηγυρικά το μέτρο της ηθικής σήψεως και το μέγεθος της αξιακής παρακμής που μαστίζει τη σύγχρονη πολιτική ζωή. Και όμως, αυτοί οι άνθρωποι θεωρούνται από κάποιους , «διεστραμμένους τον νουν», ως σφόδρα επιτυχημένοι πολιτικοί και αναντικατάστατοι…..

Αυτοί οι εντολοδόχοι και υπηρέτες της Νέας Τάξης που προωθούν με συνέπεια το διαστροφικό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας και τον εκφυλισμό του ελληνικού Έθνους…

Και τι είδους μέσα δεν έχουν επιστρατεύσει προκειμένου να «πείσουν» τους αντιδρώντες βουλευτές ούτως ώστε οι τελευταίοι υπερνικώντας τις επιφυλάξεις, διαφωνίες και αντιθέσεις τους να συμπράξουν στο επικείμενο έγκλημα διά της ψήφου τους….

Μέχρι και «φροντιστήρια διαφωτίσεως» (σε ρόλο Κίρκης ο κ.Σκέρτσος…), διοργάνωσαν, προς δική τους καταισχύνη και προς μέγιστο αυτοεξευτελισμό των εθνοπατέρων που «μετέβαλαν γνώμη» και οι οποίοι λειτουργούν με τη νοοτροπία του μέλους του κομματικού λόχου και όχι με μοναδικό κριτήριο της στάσεώς τους, το συμφέρον του Έθνους.

Κάποιοι από αυτούς θα καταπατήσουν άνευ αιδούς και συστολής την επιταγή της συνειδήσεώς τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν το προσωπικό τους συμφέρον.
Πρόκειται για ανθρωπάκια αξιολύπητα και αξιοθρήνητα μα και σφόδρα αξιοκατάκριτα!
Να τους «χαίρονται» οι ψηφοφόροι τους …

Την ίδια στιγμή ο κ.Μαρινάκης εζήλωσε δόξαν «θεολόγου»-θολολόγου «αποφαινόμενος» ότι ο σοδομισμός δεν αποτελεί αμαρτία…..
Παραδίδει και μαθήματα θεολογίας και χριστιανικής ηθικής ο εν λόγω κύριος….

Αυτό, όμως, που αποτελεί κόλαφο στην παρειά των κυβερνώντων, των καπηλευόμενων αισχρώς το τρίπτυχο «Θρησκεία, Πατρίδα, Οικογένεια», είναι οι δηλώσεις του προέδρου του ΚΚΕ αναφορικά με το διαστροφικό νομοσχέδιο.

(βλέπε εδώ documentonews)

που όπως αναμενόταν συγκέντρωσε την απαξίωση του εσμού των ψευτοπροοδευτικών ολετήρων του Έθνους με επικεφαλής το γνωστό Πατέλη που έκανε αδιάντροπα λόγο για δήθεν «ρητορική μίσους»….

Ο κ.Κουτσούμπας, αρχηγός αθεϊστικού κόμματος και διαχρονικού πολεμίου της χριστιανικής διδαχής, έβαλε τα γυαλιά, κατά το δη λεγόμενο, στους θεωρούμενους ως «συντηρητικούς» καπήλους των εθνικοθρησκευτικών ιδανικών….

https://www.olympia.gr/1577957/politiki/ekrixi-koytsoympa-sti-voyli-gia-ton-nomo-gia-to-gamo-ton-omofylon-zeygarion-odigei-se-katargisi-mitrotitas-kai-patrotitas-se-gonea-1-2-3-kai-vale/

«Άστραψε και βρόντηξε» την Πέμπτη στην Βουλή ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Αναφερόμενος στο επικείμενο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών ο γγ του ΚΚΕ εξέφρασε την αντίθεσή του τονίζοντας ότι καταργεί την μητρότητα και την πατρότητα.

«Ο γάμος ομοφύλων σημαίνει από χέρι κατάργηση μητρότητας και πατρότητας. Οδηγεί σε Γονέα 1, 2, 3 και βάλε…, στην ακραία εμπορευματοποίηση της γυναίκας μέσω της παρένθετης κύησης.

Αυτό σημαίνει ο πολιτικός γάμος ομόφυλων, έτσι ήταν και έτσι είναι, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να το διαχωρίσουν» ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούπμας.

«Αυτό δεν είναι πρόοδος, είναι βαρβαρότητα και σκοταδισμός» προσέθεσε επισημαίνοντας πως όπως και σε άλλες χώρες, θα ενταθεί η εμπορευματοποίηση της παρένθετης μητέρας και θα εξελιχθεί σε μπίζνα εκατομμυρίων.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να εμφανίζεται ότι είναι υπερασπιστής των δικαιωμάτων. Αυτό προσπαθείτε να κάνετε με μονοθεματική ατζέντα για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ε! πάει πολύ να εμφανίζεται ως υπερασπιστής των λαϊκών δικαιωμάτων» σχολίασε ο γγ του ΚΚΕ.

«Από πού κι ως πού υπερασπιστής η ΝΔ των λαϊκών δικαιωμάτων […] Πάει πολύ επειδή θα φέρετε το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο να το λέτε. Εάν και εδώ που τα λέμε, δεν μιλάμε για αναγνώριση μιας μορφής συμβίωσης, μιλάμε για τεκνοθεσία και την από κοινού γονική μέριμνα» κατέληξε.